10 bedste filhåndterere til Android

Indholdsfortegnelse:

10 bedste filhåndterere til Android
10 bedste filhåndterere til Android
Anonim

En af de sødeste fordele, jeg finder i Android over iOS og Windows Phone, er evnen til at bruge en Android-enhed som et USB-masselagringsmedium uden nogen strammer, og dermed evnen til at gå igennem alle Disse indhold er lige på din mobiltelefon eller tablet. Slet, kopiere, flytte, omdøbe er alle meget kraftfulde muligheder, der ellers er langt mere begrænsede på en iPhone og en Windows Phone-enhed. Ikke overraskende er Android-markedet oversvømmet med filhåndteringsapps, og en ny bruger bliver forvirret med de valg, de har til deres rådighed. Hvilken ville du vælge, hvis du var ny til Android og hvorfor? Det er at besvare dette spørgsmål, vi har grupperet sammen, hvad vi mener er de 10 mest fantastiske filopkrygere til Android derude i dag.

Image
Image

Root Explorer

Nemt den mest populære og mest nødvendige app derude i dag. Denne app er til trods for at være en betalt en appellerer gennem sine kernefunktioner, der skal få adgang til systemfiler på en Android-enhed og giver dig mulighed for at læse / skrive i disse mapper. For at sige mildt, fortjener enhver Android-enhed, der har rootadgang, at køre Root Explorer, for du vil finde dig selv nødt til det næsten hver gang.

Download Root Explorer
Download Root Explorer

File Expert

UI'en på denne app er yderst brugervenlig, og appen vil se, at alle dine filer udforsker behov tilfredse. Adgang til dine filer er en given, men appen giver dig mulighed for at oprette forbindelse til cloud storage-tjenester som Dropbox, Baidu Cloud, Box.net og et par andre, få adgang til FTP-servere, dele indhold via Bluetooth, Web og meget mere. For at tilføje noget øjen-slik kan brugergrænsefladen omhygges med nogle temaer. Du kan få denne app gratis fra Play Butik; Men hvis du vil have rootadgang til systemfiler, skal du købe Pro-versionen.

Download fil ekspert
Download fil ekspert

ES File Explorer

Med det, der nemt er en af de fineste brugergrænseflader, en Android-filopkøber kan tilbyde, har ES File Explorer en overflod af funktioner, der tilbydes, herunder rootadgang, gratis. Få adgang til filer via LAN, FTP, Bluetooth, Internet (box.net, Dropbox & Sugarsync), administrer dine apps eller brug det som en task manager, du hedder det, ES har fået det! Åh, på en side note kan du også temmere nogle ting i brugergrænsefladen.

Download ES File Explorer
Download ES File Explorer

MIUI File Explorer

Da jeg først brugte MIUI ROM'en på min Desire HD, var den eneste ting, der virkelig fangede min opmærksomhed - bortset fra iPhone som UI - inkluderingen af en indbygget File Explorer. Med en meget godt og pænt udlagt interface kan appen filtrere indhold baseret på musik, videoer, zip-filer, billeder osv. Desuden kan du også få adgang til indhold over FTP, som er oprettet i et enkelt tryk, og du er god at gå. Tidligere kun tilgængelig for MIUI ROM'er (bundtet med dem), er appen nu frigivet til offentligheden på grund af den popularitet, den modtog. MIUI File Explorer er en til det punkt, enkle, no-nonsense file explorer app til Android. Klik her for at læse vores detaljerede anmeldelse på MIUI File Explorer.

Download MIUI File Explorer
Download MIUI File Explorer

Læs hele anmeldelsen

Filhåndtering ES

Dual-panel, siger du? File Manager ES tager dette koncept et skridt videre, så du åbner så mange forskellige filbrowserpaneler på en enkelt skærm som nødvendigt. Du kan flytte filer fra en mappe til en anden ved blot at trække og slippe dem på den ønskede mappe. Ligesom en historikfunktion lader appen dig bogmærke vigtige mapper, som du navigerer gennem ofte. Det understøtter swipe gestures for at hjælpe dig med at navigere gennem de forskellige fil explorer paneler nemt. For at tilføje isning til kagen, giver appen dig også root adgang til komplette systemfiler som godt gratis! Klik her for at læse vores anmeldelse på File Manager ES.

Download File Manager ES
Download File Manager ES

Læs hele anmeldelsen

FileSlick

FileSlick er endnu en filforstærkerapp, der bruger swipe-bevægelser som en del af dets navigationsfunktioner i og uden for mapper, samt prale af nogle temmelig smarte æstetik. Appen byder også på nogle komplekse funktioner, såsom skifte læs / skrive tilladelser til forskellige monteringspunkter, ændring af brugerrettigheder til root-tilstand og Server Message Block (SMB). Med meget mere at tilbyde end de point, der er lavet her, klik her for at se vores anmeldelse af FileSlick for Android.

Download fil slick
Download fil slick

Læs hele anmeldelsen

Total Commander

Ikke frigivet til Play Butik, selv efter alt dette, fortjener appen en vis opmærksomhed. Sportsdobbelte paneler, "Filvalg i Total Commander er endnu nemmere. Tryk på ikonet / miniaturebilledet for en fil for at vælge det. Du kan vælge flere filer på én gang på denne måde. For at åbne en fil skal du bare klikke på dens filnavn." App'en understøtter et indbygget tekstredigeringsprogram, sammen med evnen til at håndtere krypterede ZIP- og RAR-arkiver. For mere om denne app, klik her for at læse vores fulde anmeldelse.

Download Total Commander
Download Total Commander

Læs hele anmeldelsen

Ghost Commander

De siger, Total Commander fik det que fra Ghost Commander, og godt, alt, hvad vi ved, er, at Ghost Commander var den første på scenen med et dobbelt vindue til at udforske filer. Ud over de funktioner, der tilbydes af Total Commander, har du miniaturevisninger, yndlingsmapper og en indbygget tekstredigerer. Når det er sagt, er brugergrænsefladen ikke ligefrem det mest behagelige, vi har set hidtil.

Download Ghost Commander
Download Ghost Commander

Super Manager

En af de mest omfattende filansvarlige derude, og for at være ærlig er det mere end bare en filhåndtering. Det er en Task Manager, APK Manager, App beskytter, File Manager, Backup & Restore værktøj, Auto Scheduler, alt indbygget i en pakke. Super Manager giver dig også adgang til root-niveaufiler, og lader dig hente APK'er fra installerede apps og meget mere. Du skal faktisk prøve denne app ud for at forstå de mange funktioner, den tilbyder.

Download Super Manager
Download Super Manager

Android Commander

Enestående titlen som en schweizisk kniv til Android-enheder i vores anmeldelse, Android Commander er meget mere end din gennemsnitlige filopkøber. Med en desktop-klient til grænseflader med din Android-enhed (selvfølgelig vil du have adgang til root), Android Commander er din one stop shop for at udforske alt indholdet i din enhed, installere apps direkte fra pc'en, installere og kopiere ting ind i rodniveau mapper og meget mere. Med godt udformet grafik og information er applikationen faktisk meget nemmere at bruge end hvad det kan synes at læse dette. Vores omfattende anmeldelse af Android Commander er forbundet ovenfor.

Download Android Commander
Download Android Commander

Læs hele anmeldelsen

Dette konkluderer vores liste over, hvad vi mener at være nogle af de vigtigste og effektive filopkalder apps derude til Android-enhederne.

Ærlig nævning: ASTRO File Manager

Åh vente, vi gik glip af ASTRO File Manager! En af de ældste filhåndteringsapps derude, appen er stadig ved at sparke og har nogle fantastiske funktioner derude at tilbyde. App backup, indbygget i billedfremviser, tekst editor, download manager osv. Dette er en honorær omtale for en ægte veteran! App'en har stort set de funktioner, der tilbyder, at de fleste andre File Explorers også tilbyder, og det betyder ikke på nogen måde, at Astro File Manager fejler i forhold til disse apps. Ved siden af en SMB- og Bluetooth-plugin til at tilføje OBEX FTP-understøttelse til browserenheder og sende / modtage filer via Bluetooth-netværk, tilbyder appen en helt gratis ASTRO Backup, en egen cloud-service.

Download ASTRO File Manager
Download ASTRO File Manager

Har du en favorit? Har vi gået glip af en app, du er vild med, og føler, at vi burde have vist her? Del dine tanker og forslag med os i kommentarfeltet nedenfor.

Populært emne.