loader
bg-category
DownThemAll: Mozilla Firefox Download Manager / Accelerator

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis du bruger Firefox til at surfe på internettet, skal du have bemærket, at den indbyggede download manager er langsom, mens du henter nogle filer og mangler nogle vigtige funktioner. DownThemAll, hvis du ikke har hørt om det, er et tilføjelsesprogram til Firefox, der dækker din browser til en komplet download manager med komplette sæt avancerede funktioner og ser meget på Download Accelerator på en måde.

Det virker problemfrit med Firefox, og er den første og eneste download manager / accelerator opbygget i Firefox. Ifølge det er udviklere,

DownThemAll er alt hvad du kan ønske fra en download manager: den har en avanceret accelerator, der øger hastigheden op til 400%, og det giver dig mulighed for at sætte pause og genoptage downloads til enhver tid. Det lader dig downloade alle links eller billeder indeholdt i en webside og meget mere: Du kan forfine dine downloads med fuldt tilpassede kriterier for kun at få det, du virkelig vil have!

Når du har installeret tilføjelsen, kan du tilføje manager ved siden af ​​adresselinjen ved at gå til Udsigt > Værktøjslinjer > Tilpas og derefter trække DownThemAll manager og knapper der (se skærmbillede nedenfor).

Denne tilføjelse bliver nu din standard download manager, det tilføjer også muligheder til højre-klik-kontekstmenuen. Du kan Højreklik enhver fil, du vil downloade og vælge Gem link med DownThemAll. Du kan også manuelt starte en download ved at åbne DownThemAll manager og klikke på Tilføj URL (er) knappen (se skærmbillede nedenfor).

Antallet af muligheder, funktioner, måden det integrerer og fungerer perfekt med Firefox gør det til et must have tilføjelse til alle. Kort sagt, det rocks simpelthen!

Prøv det og lad os vide, hvordan det virker for dig. God fornøjelse!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer