loader
bg-category
Instagram Bringer direkte og gruppe fotodeling til iOS og Android

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Redigering og anvendelse af filtre på fotos kan være den mere iøjnefaldende del af Instagram, men serviceens hovedformål er at dele medier socialt. Mens Instagram er fantastisk til offentliggørelse af dine billeder, har det aldrig været kendt som et socialt netværk. Manglende privatlivskontrol og et alt for simplistisk nyhedsfeed har gjort det vanskeligt for brugerne at oprette indlæg for målrettede målgrupper. Andre sociale netværk adskiller sig fra Instagram i denne henseende, da Facebook, Twitter og Google+ alle har en form for personlig besked. Indtil nu var det ikke muligt at lave private indlæg rettet mod dine Instagram-venner, men dette langvarige problem er endelig blevet løst. Takket være Instagram 'Direct' -tilstanden kan brugere sende billeder, som kun er synlige for nogle håndplukkede personer. Disse direkte indlæg leveres komplet med deres 'set' kvitteringer og et detaljeret kommentarsystem.

 

 

For at se den store ændring, skal du bare oprette et nyt indlæg i appen. Du er sikker på at bemærke, at delingsskærmen er opdelt i to faner. Hvis du bare vil offentliggøre den gammeldags måde, skal du holde dig i fanen 'Følgere' og udfylde de ønskede felter. For at oprette et 'Direkte' indlæg skal du trække til venstre. For alle Direkte fotos skal brugerne manuelt vælge deres målgruppe fra en tilgængelig liste over personer, de følger.

Det er muligt at sende et Direkte indlæg til kun én person, eller du vælger selv alle de personer, du følger. Når du er færdig, skal du trykke på den grønne 'Send til' -knap nederst. Instagrams Direkte indlæg har et eget afsnit i appen, som du kan få adgang til ved at trykke øverst til højre på hovedskærmen. En gang i dette afsnit kan brugerne se forbi indlæg og gøre nye med lethed.

I direkte indlæg kan du se, om dit foto er blevet set af en bestemt modtager, blot ved at se på deres profilbilledeboble. Hvis boblen er grå, er meddelelsen stadig ikke blevet set. Du og dine venner kan også efterlade kommentarer til individuelle indlæg. Hvis du vil fjerne et Direkte foto, skal du trykke på ikonet med tre punkter i nederste højre hjørne og vælge den rigtige indstilling.

Bortset fra Direct-funktionen har Instagrams seneste opdatering ikke ændret appen meget andet. UI'en ser næsten uberørt ud, og ydeevnen ses heller ikke som væsentlig. Opdateringen, som Instagram selv, er tilgængelig som en gratis download til både Android og iOS.

Installer Instagram fra iOS App Store

Installer Instagram fra Google Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer