loader
bg-category
Tillad, bloker eller fjern apps fra Windows Firewall ved hjælp af Kontekstmenu

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Jeg kan stadig huske de Windows 98 dage, da en uhyggelig virus dukkede ind i min computer fra internettet, og ville ikke gå selv efter at have prøvet alle de antivirusløsninger, jeg havde til rådighed. Heldigvis har Microsoft sendt sit skrivebord OS med Windows Firewall, hvilket giver en tilstrækkelig beskyttelse mod internettrusler, hacks og sikkerhedsbrud. I sin kernel gør det muligt for Windows Firewall at ændre den måde, hvorpå computeren kommunikerer med omverdenen, automatisk blokering af mistænkelig indgående kommunikation, medmindre du åbner porten for den i firewallens indstillinger ved hjælp af regler. Men de, der ofte tinker med disse regler, ville være opmærksomme på, hvor vanskelige, kedelige og forvirrende det kan være at blokere eller fjerne blokering af de tilhørende havne. Hvis du vil overvinde dette, kan du prøve Tweaking.com Tillad, bloker eller fjern - Windows Firewall værktøj, der gør konfigurationen af ​​disse regler tynd lettere.

Værktøjet integreres i højre-klik-kontekstmenuen i Windows, så du nemt kan blokere, fjerne blokering eller fjerne en applikations eksekverbare fil i Windows Firewall.

Programmet er dødt og nemt at bruge, og tager ikke mere end et par sekunder at downloade og komme i gang. Når du har downloadet sit ZIP-arkiv fra linket, der blev leveret i slutningen af ​​dette indlæg og hentet indholdet til et hvilket som helst sted, finder du en håndfuld filer i arkivet. Alt du skal gøre er at starte 'Right_Click_Options.exe' fra de uddragne filer.

Et lille vindue vil dukke op med nogle enkle instruktioner om, hvordan du bruger appen, samt to knapper i bunden. Du kan tilføje værktøjets muligheder i højre-klik-menuen for programmer ved hjælp af menuen 'Tilføj højre klik'. Skulle du nødt til at fjerne muligheden senere, skal du blot klikke på 'Fjern højre klikmenu'.

Nu vil du se en Tweaking.com-mulighed i højre-klik-kontekstmenuen, når du klikker på en eksekverbar fil, så du vælger en af ​​følgende tre muligheder.

  • Tillad i Windows Firewall: Se bort fra eksisterende Windows Firewall-regler for det valgte emne og tilføjer en ny regel for at tillade al trafik til den.
  • Bloker i Windows Firewall: Simpelthen modsat af ovenstående regel, så du kan blokere al trafik for varen.
  • Fjern fra Windows Firewall: Sletter eventuelle eksisterende regler for varen, og indstiller ikke en ny. Det kan være nyttigt, hvis du vil sikre dig, at der ikke er fastsat regler for elementet i Firewallen, der kan forstyrre dets normale drift.

Tillad, bloker eller fjern - Windows Firewall fungerer på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8 og understøtter både 32-bit og 64-bit versioner af operativsystemet.

Download Tillad blokering eller fjernelse - Windows Firewall

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer