loader
bg-category
Reparation / Fix Broken Windows 7 User Profile Association

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Tilbage i Windows XP-dage var det helt normalt at have næsten fire brugerprofilmapper til en enkelt brugerkonto. Ja, mit system var helt forvirret og fik aldrig en chance for at reparere det (undtagen at geninstallere operativsystemet). Hvad der sker er, at Windows glemmer standardbrugerprofilen for en konto, hvilket gør det svært at genkende næste gang systemstøvler op. Således opretter Windows en ny profilmappe, som normalt hedder User.Computer eller User.Domain.

Så hvad laver netop Windows glemmer standard brugerprofil? Det kan være en af ​​de mange grunde, som f.eks. Diskfejl, tilslutning og afbrydelse af computeren fra et domæne, overførsel af data til ny computer, filsystem og tilladelsesproblemer mv.

Problemet kan helt sikkert løses, men kun af en avanceret bruger, da det kræver redigering af registreringsdatabasen og justering af tilladelser. For en gennemsnitlig Joe var der ingen nem måde at løse dette problem på i dag.

ReProfiler er en ligetil bærbar applikation, der gør det lettere at rette brugerprofilforeningen. Vælg brugerkonto og profilmappe og tryk på Tildel for at løse problemet.

Du kan også se egenskaberne, fjerne en brugerkonto fra profilmappen og slette data. Der er mulighed for at vise systemelementer, men er kun for avancerede brugere.

App'en er blevet testet for at arbejde på Windows 2000, Windows XP, Windows 2003 Server, Windows 2008 Server og Windows 7. Det er altid tilrådeligt at sikkerhedskopiere dine data, før du bruger denne app.

Windows 7 har været god på mig hidtil, men hvis der opstår et problem, er ReProfiler en af ​​de praktiske små værktøjer, der kommer til at være nyttige.

Download ReProfiler

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer