loader
bg-category
iChrome: Tilpasningsbar, Google Nu-inspireret Ny Fane Side For Chrome

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Chrome's standard Ny faneblad er ikke så populær på grund af sit ret begrænsede sæt af muligheder. En Google Search-bar og et par nyligt besøgte websteder er alt, hvad du finder, når du slår Chrome op. Heldigvis er der mange udvidelser fra tredjeparter i Chrome Webshop, som gør det nemt at tilpasse det. Vi har dækket en flok flotte New Tab-side Chrome-udvidelser til vores læsere i fortiden, StartHQ, Momentum og iOS 7 Home er nogle få bemærkelsesværdige blandt dem. Hvis du leder efter endnu en mulighed, prøv iChrome. Denne funktionsfyldte udvidelse forvandler siden Ny fane til et rent net af oplysninger inspireret fra Google Now.

I modsætning til hvad navnet hedder, tror jeg, at iChrome ikke tager inspiration fra nogen iOS-funktion. I stedet går det til at bringe et Google Now-lignende kortbaseret brugergrænseflade til Chrome's nye fane side, der er arrangeret i nettet for at holde de mest nyttige bits af information og værktøjer altid tilgængelige for dig. De tilgængelige komponenter omfatter en Google-søgefelt, vejrkort, genveje til Google-tjenester som Chrome Webshop, Søgning, YouTube, Google Drev, Gmail og Google Dokumenter, WolframAlpha, samt et nyhedsfeed. Baggrundstemaet kan tilpasses, og udvidelsen kommer pakket med en masse temaer ud af boksen.

Når det kommer til søgelinjen, får du en mikrofon. knappen til talekommandoer, så du kan tale med din computer på en måde, der ligner Google Nu på mobil. iChrome holder også en liste over dine senest besøgte hjemmesider for hurtig adgang senere.

Nogle af widgetsne kan også tilpasses; alt du skal gøre er at klikke på den minimale gearknapp, der dukker op ved at svinge markøren over en widget, hvorefter eventuelle tilhørende konfigurationsindstillinger bliver afsløret. For eksempel viser News-widgeten nyhedsbreve fra Google Nyheder som standard, men du kan tilpasse den med enhver brugerdefineret hjemmeside eller nyhedstjeneste efter eget valg ved at angive et brugerdefineret RSS-feedlink.

Ligeledes kan du tilpasse vejret og netop besøgte websites-net via deres eget sæt indstillinger. En anden interessant smule er, at du kan trække og omplacere widgets arrangementet.

iChrome tjener også et par point for sine tilpasningsmuligheder. Fanen Baggrund i Indstillinger omfatter evnen til at ændre temaet med et brugerdefineret baggrundsbillede. Du kan alternativt klikke på 'Indlæs et tema' og vælg fra flere allerede tilgængelige indstillinger. Udover baggrundsbilledet kan du vælge en anden baggrundsfarve ved at angive en brugerdefineret HEX-kode og ændre position, skalering, gentagelse og stilparametre for billedet via drop-down menuer. Fanebladet Layout gør det muligt at ændre widgetsjusteringen og tilpasse søgeadressen til søgefeltet.

iChrome arbejder på alle seneste stabile udgivelser af Google Chrome.

Installer iChrome fra Chrome Webshop

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer