loader
bg-category
Opret enkelt & Planlæg Copy & Backup Operations På Windows Med Cyotek CopyTools

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Så tænder din pc en god dag og bang! Harddisken virker ikke længere, alle dine filer går tabt for godt, og det er ikke længere en god dag. Det er derfor et klogt valg at holde en sikkerhedskopi af dine data. Selv om man manuelt skal oprette en regelmæssig, kan det være en besvær. Hvis du vil automatisere backupoperationer for alle dine data fra lokal harddisk til netværksplacering eller USB-flashdrev, så kig ikke længere end Cyotek CopyTools. Denne Windows-applikation er designet til at lade dig kopiere, spejle og flytte filer fra kilde til destinationskatalog med et enkelt klik. Du kan også bruge den til at oprette komprimerede ZIP-arkiver af dine filer for at spare diskplads. Det giver dig også mulighed for at oprette flere backupprofiler og tildele forskellige rundeplaner til dem, så du ikke behøver at gøre det hele manuelt. Detaljer efter springet.

For at komme i gang skal du oprette en ny profil ved at klikke på ikonet for venstre værktøjslinje eller ved at bruge indstillingen Ny profil fra menuen Filer.

En profilkonfigurationsguide, hvorefter du går igennem resten af ​​processen, så du kan indstille forskellige profilparametere efter dine præferencer. Cyotek CopyTools kan kopiere eller spejle filer fra flere kildemapper til en destinationskatalog, en kilde til flere destinationer eller en kombination af begge. Du skal angive de indgående mapper under fanen Kilde.

Det næste trin er at angive de filer, du vil kopiere. Værktøjet kan kopiere enten alle filer og undermapper eller kun de valgte påpegede af dig, hvilket er en god mulighed, hvis du kun vil sikkerhedskopiere et udvalgt antal elementer og ikke vil genere med resten. Når du er færdig med det, skal du klikke på Næste for at vælge output-placeringen (e) for backupen.

Det næste trin indebærer at vælge kopimodus. Som nævnt i anmeldelsen understøtter Cyotek CopyTools flere driftsformer. Udover kopi er der en spejlfunktion, som lader dig kopiere filer til destinationen, mens du sletter tidligere filer deraf for at gøre det til den nøjagtige kopi af kilden. Flytningstilstand, derimod, flytter blot filerne der og bevarer eventuelle andre filer, der allerede var til stede der. Den sidste mulighed, Komprimer, kan bruges til at oprette et ZIP-arkiv af alle kildefiler i destinationsmappen. Bortset fra det, kan du vælge din vejstilstandstilstand og markere nogle yderligere indstillinger, såsom at sende slettede filer til papirkurven, og overskrive altid filer i destinationsmappen med samme navne som nogle af kildefilerne.

Fanen Copy Mode giver dig også adgang til nogle avancerede indstillinger. Du kan f.eks. Vælge at udelukke sikkerhedskopier af skjulte, skrivebeskyttede filer og systemfiler. Der er mange mange yderligere indstillinger, du sandsynligvis finder nyttige, som alle kan findes under faner Kopiering, flytbare enheder, komprimering og programmer. Kort sagt, det giver dig ret kontrol over kopiprocessen.

Hvis du vil automatisere kopieringsprocessen, er Schedule-funktionen virkelig nyttig. Herfra kan du vælge, hvor ofte profilen skal udføres sammen med den planlagte udførelsestid, dag / dato osv. Du kan også indstille profiler til at køre ved systemstart eller nedlukning, og brug de avancerede planlægningsmuligheder til at angive de dage du vil ikke have det til at køre. Når du er klar, skal du klikke på Udfør og indtaste et profilnavn sammen med en valgfri beskrivelse for at fuldføre din profil.

Efter at have oprettet en profil, kan du bare glemme det, og det vil udføres af sig selv på baggrund af din tidsplan. Du kan dog også manuelt udføre det på et hvilket som helst tidspunkt ved hjælp af 'Kopier nu' -optionen fra dens højre-klik-kontekstmenu.

Alt i alt er Cyotek CopyTools en glimrende app til backup af filer fra flere steder til enkelt eller mere end en mappe. App'en fungerer på Windows XP, Vista, 7, 8 og 8.1.

Download Cyotek CopyTools

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer