loader
bg-category
Molto til Android & iOS Giver din e-mail-indbakke Nyhedsfeedsøgningen

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Der er masser af e-mail-apps til rådighed for Android og iOS, men de fleste af dem tilbyder lignende funktioner og funktionalitet, mere eller mindre. moltopå den anden side adskiller sig ved at tilbyde en indbakkeoplevelse, der ser ud og føles mere som et socialt mediewebsted som Pinterest eller Google+. Den leveres med flere funktioner som Quick Peek, der giver dig et hurtigt overblik over dine meddelelser uden at åbne dem, Photo Inbox, der forbinder din Facebook-konto og transporterer fotos uploadet af dine venner, Master Inbox for at få adgang til meddelelser fra flere e-mail-konti under et sted og meget mere. Appen har været tilgængelig på iPad et stykke tid og blev for nylig udgivet til iPhone og Android tabletterne.

At komme i gang med Molto består af den sædvanlige tilmeldingsproces. Den registrerer automatisk Gmail-kontoen, der aktuelt er knyttet til din enhed, og du kan trykke på den for at komme igennem den oprindelige opsætning endnu hurtigere. Derefter skal du give Molto de relevante tilladelser til din Google-konto, og du er færdig.

Den bedste del af Molto er dens Indbakke visning, som ser ganske fascinerende ud for en e-mail-app. Da jeg brugte det for første gang, fandt jeg det svært at indse, at jeg kiggede på indbakken, indtil jeg snakket lidt med det, takket være sit kortbaserede design. Faktisk føles brugergrænsefladen mere som en Google+ og Facebook-hybrid med en pinch Pinterest sprinkled over den.

Navigationen er enkel og intuitiv, og alt ser rigtig godt ud. Du kan svinge til venstre eller højre for at afsløre flere meddelelser. Flere e-mails kan vælges ved at trykke og holde over en enkelt besked og derefter markere de nødvendige elementer undervejs. Dette kan vise sig nyttigt til at slette flere elementer på én gang eller flytte dem mellem mapper.

Når du har åbnet en besked, kan du svare på modtageren, slette eller arkivere den, eller komponere en ny email fra bunden. Du kan også tilføje e-mailen til 'Starred' elementer for hurtigt at få adgang til dem på et senere tidspunkt.

Molto fungerer også godt med email vedhæftede filer, så du kan vedhæfte filer til dine egne e-mails og downloade dem fra dine kontakter. Der er ikke meget at tale om skærmbilledet til e-mail-kompositioner, da det ligner det for enhver anden e-mail-app.

Molto har også en søgefunktion, der giver dig mulighed for at finde bestemte meddelelser ved hjælp af søgeord, kontaktnavne osv. Ved at trykke på Molto's ikon øverst i venstre hjørne vises navigationsskuffen, hvorfra du kan få adgang til dine andre e-mail-konti, samt den ulæste, stjernede , Kladder og Sendt mapper til hver og en etiket, som du muligvis har tilføjet. Den fotoboks, jeg nævnte tidligere, forbinder din email med Facebook, og lader dig se billeder, der er uploadet af dine venner og familie.

E-mails er virkelig blevet en uundværlig del af vores liv, men i det sociale webs tidsalder kan apps som Molto gå langt i at bygge bro mellem dem og de nyere online kommunikationsmedier. Appen er tilgængelig gratis på både Google Play og iTunes App Store.

Installer Molto til Android

Installer Molto til iOS

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer