loader
bg-category
Google Chrome til Android [Review]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis du er blandt de få heldige Android-brugere, der kører Android 4.0 Ice Cream Sandwich eller højere på deres enheder, har du nu en god grund til at dumpe den browser, du bruger i øjeblikket. Google har netop udgivet en beta-build af Chrome til Android (opdatering:nu ude af beta) med flere innovationer, der er forpligtet til at indstille nye benchmarks for moderne mobilbrowsere på tværs af alle platforme, endsige Android. Alt fra en ekstremt hurtig browseroplevelse til realtidssynkronisering af faner, der er åbnet på din computers browser (eller en anden enhed, der kører Chrome med din konto i synkronisering), er dette nye produkt fra Google her for at omdefinere den måde, du surfer på web på farten.

Højdepunkterne i browseren omfatter flad browsing, mulighed for at logge ind med Google-konto for at få adgang til dine Chrome-bogmærker, accelerometerbaserettilt scrolling, let skubbe-over-the-edge skifte mellem faner, flotte 3D-overgangseffekter mellem faner, inkognitobrowsing, mulighed for at hoppe til de oftest åbnede og for nylig lukkede sider fra browserenes startskærm, automatisk zoomning på indhold / URL-laden områder af en webside og jævnere gengivelse af websider.

Når det kommer til at give brugere med enkle, intuitive og yderst innovative apps, kommer Google altid med et trick eller to (i dette tilfælde endnu mere), som deler det fra resten af ​​konkurrencen med en vis margin. Hvis de nyligt udgivne Google Currents - et funktionsrige RSS-feed og nyhedsaggregat til Android - viste os en brugervenlig og nem måde at holde øje med synkronisering med vores nyhedskilder, virker Chrome for Android med al sin godhed helvede at omdanne de måder, hvorpå vi går på at surfe på mobile enheder. Selv om de fleste funktioner, der er inkluderet i Android Chrome-browseren, allerede er blevet set i flere andre browsere fra tredjeparter, ser Google ud til at have næsten alt det bedste med det allerførste forsøg, mens andre stadig forsøger at rette op på eksisterende problemer i deres løsninger.

Fortsat med den lange liste over funktioner, som Chrome for Android understøtter, får du også alle de konventionelle funktioner, der almindeligvis findes i de fleste moderne browsere. Disse omfatter bookmarking-foretrukne websider indefra browseren (med offlineadgangsstøtte), automatisk udfyldning af formularer, søgningssøgning på siden, mulighed for at indstille en foretrukket søgetjeneste (fra Google, Bing og Yahoo!), JavaScript-support, i pop-up blokering, udvidede privatlivsindstillinger, luk alle åbne faner med en enkelt fane og meget mere.

Når programmet startes for første gang, beder appen dig om at læse og acceptere slutbrugerlicensaftalen og tilknytte dit Gmail-id med browseren til synkronisering i realtid (valgfrit, men ikke til at være forpasset). Engang tidligere, lander du på Chromes hovedside, der minder meget om dens desktop modstykke. Du har genveje til dine nyligt åbnede og oftest tilgængelige sider, den uundgåelige og yderst hjælpsomme omnibar, der hjælper dig med at foretage online forespørgsler og et par faner nederst for at give dig hurtig adgang til dine mobil- og skrivebordsbøger, samt faner, der for øjeblikket er åbnet på en anden enhed (computer, smartphone eller tablet, kræver login). For at logge ind på desktopversionen af ​​Chrome, skal du bare trykke på det lille skiftenøgle øverst til højre, klik på Log ind på Chrome ..., giv dine login credentials, og du er god at gå!

Synkronisering af indhold fra skrivebord og / eller andre flere enheder er øjeblikkelig, og det bedste ved hele processen er, at selvom du har lukket din browser på den anden enhed, kan du stadig få adgang til de sidste synkroniserede faner på Android. Den omvendte synkroniserings fremtid (fra mobil til skrivebord), hvis den tilføjes, vil yderligere forbedre den stadig voksende popularitet af Google Chrome.

Appens hovedmenu indeholder flere praktiske funktioner, herunder navigationskontrol, bogmærke-knap (repræsenteret af en stjerne) og muligheder for at åbne Ny fane, Ny inkognitofane, bogmærker manager, faner, der for øjeblikket er åbnet den Andre enheder, søgning på sider og deling, appens Indstillinger skærm og Hjælp.

Efterhånden som flere faner åbnes, fortsætter de med at stable sig i fra fra kortene på fanen Ny. Hver ny fane tilføjes til stakken via glat overgang (rotere i) effekten og kan fjernes fra listen med blot en flip. Den førnævnte tiltrullefunktion kan fås fra samme nye faneblad.

Den nævnte funktion, hvis den er aktiveret fra indstillingerne i appen, bruger din enheds accelerometer til automatisk at skubbe aktuelt åbne faner op / ned som per enhedsbevægelser for at give dig et fugleperspektiv af de websider, du aktuelt browser. et syn at se. Konceptet fanebrowsing kan have været vedtaget af mange alternative browsere i disse dage, men ingen præsenterer dem i den måde, som Chrome gør.

Med flere faner åbnet samtidigt kan du nemt skifte mellem to ved at skubbe til venstre / højre fra begge sider af skærmen. Forudsat at du surfer på internettet via en Wi-Fi-forbindelse, kan du også aktivere Forlæse websider indstilling fra Menu> Indstillinger> Båndbreddehåndtering at lade Chrome indlæse andre relevante websider inden for et åbent websted praktisk til en hurtigere browseroplevelse. Appen sport også et forholdsvis beskedent udvikler segment, der sikkert vil blive kæmmet med nogle bemærkelsesværdige træk i fremtidige iterationer.

Hvad der mangler i øjeblikket fra blandingen er de hurtige adgangskontroller, som vi får i ICS-browseren og den nyligt gennemgåede ICS Browser Plus, muligheden for at vælge brugerdefineret UA-streng for at gennemse en enhedsspecifik version af websteder og endelig det evigt ønsket efterspørgsel til Flash; en funktion, der aldrig kan medtages. I betragtning af at det kun er en beta-udgivelse langt fra perfektion, krydser Chrome til Android allerede de fleste kasser for at kvalificere sig som din standard mobilbrowser. For mig, i det mindste.

Til alle de misundelsesværdige iOS-brugere derude (herunder nogle af mine kolleger), kan jer måske bare sidde i forventning om, at Chrome bliver frigivet til iTunes App Store - et prospekt, der ikke ser ud til at blive omdannet til virkelighed; ikke i nær fremtid, i det mindste.

Installer Chrome fra Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer