loader
bg-category
Web Camera360 er en online variant af den populære fotoredigeringsapp

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Bare fordi du ikke har råd til dyre billedredigeringssoftware som Photoshop, betyder det ikke, at der ikke er noget rentabelt og overkommeligt eller endda gratis alternativ til at redigere eller forbedre dine yndlingsbilleder. Der er mange forskellige desktop og web-baserede værktøjer rundt, der kommer med masser af funktioner på et nul pris tag, Fotor og Pixlr er populære navne i denne genre. Mange billedredaktører har i dag web- og mobilapps, desktopversioner og i nogle tilfælde browserudvidelser. Camera360 har tjent meget berømmelse på Android, iOS og Windows Phone, og for nylig opdagede jeg sin webbaserede version Webkamera360. Ligesom sine mobile app-modparter giver denne web-variant af Camera360 dig mulighed for at redigere dine billeder online, komplet med forskellige praktiske værktøjer og effekter til udførelse af forskellige fotoredigeringsopgaver.

Ved hjælp af Web Camers360 kan du tilføje flere filtereffekter eller justere billedets skarphed, kontrast eller eksponeringsniveau. Efter redigering af dine fotos kan du nemt gemme dem eller dele over sociale medier. Du behøver ikke engang at installere plugins for at kunne bruge Web Camera360.

Ved at besøge serviceens hjemmeside kan du importere et nyt billede ved at klikke på Upload on homepage. Du vil derefter se et redigeringsarbejdsområde med dit billede i det centrale område. Det højre panel består af alle de grundlæggende redigeringsværktøjer som afgrøde, rotere, ændre størrelse osv. Desuden kan du klikke på Portræt eller Sceneknapper det ønskede antal gange for at tilføje automatiske billedjusteringer. På den måde analyserer Web Camera360 billedet og tilføjer passende farve og lyn selv.

Beskæringsfunktionen er et andet nyttigt værktøj, der tilbydes af appen, hvis du lejlighedsvis skal trimme uønskede områder fra dine billeder. Og hvis du har brugt det i andre billedredaktører, finder du dig selv hjemme. Beskæring kan ske enten ved hjælp af forudindstillinger eller freeform, og begge veje virker det som en charme.

App'en giver dig også mulighed for at justere effekter som Eksponering, Mætning, Kontrast, Skarphed, Højdepunkter, Farve osv. Under underfanen Avanceret. Justeringskontrollerne er ret intuitive, og ændringerne træder først i kraft, når du rammer Apply.

Mens jeg ikke fandt en røde øjne fjernelse funktion; ligesom mange avancerede fotoseditorer og apps kan du anvende en håndfuld fotoreffekter i Camera360, herunder filtre som Scenery, Food, Portrait, Night og meget mere. For at anvende en effekt skal du blot vælge den, justere dens intensitet (hvis relevant), og klik på Anvend. Du kan også vende tilbage uheldige ændringer ved at klikke på Fortryd.

En anden interessant smule jeg fandt er billed sammenligning tilstand, som lader dig dele previewen i 'To Photos' eller 'Midline'. Den førstnævnte præsenterer før og efter versioner af billedet, mens den senere opdeler det samme billede i to halvdele til formålet, viser en halv redigeret og andre uden redigeringseffekter. Når du er klar, skal du blot klikke på "Gem og del" nederst til højre for at gemme output lokalt eller dele det over sociale medier.

Samlet set er Web Camera360 et meget nyttigt og nemt at bruge foto editor. Selvfølgelig kan du ikke sammenligne det med f.eks. Adobe Photoshop eller Lightroom, men det kan komme til nytte for dine grundlæggende billedredigeringsbehov.

Besøg Web Camera360

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer