loader
bg-category
Flydende browser: Multi-Window Web Browsing fra hvor som helst på Android

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Selv siden starten har begrebet flydende og multi-window-understøttede apps på Android-smartphones og -tabeller vist et stort potentiale. Med de tidligere gennemgåede apps, som AirCalc, Super Video og flere andre kandidater, der tilhører genren, har vi set fordel og bekvemmelighed ved at kunne genoptage, manøvrere og arbejde med dine yndlingsflydende apps overalt i hele OS uden at forstyrre din interaktion med den aktuelt åbnede app. Hvad hvis du samtidig skulle gennemse flere websteder gennem forskellige browservinduer på din Android på samme måde? Du gættede det rigtigt; vi taler om en "flydende browser". Selv om der har været flere forsøg på at give Android-brugere en fuldt funktionsdygtig multi-windowed browser, var vi endnu nødt til at komme på tværs af en løsning, der ikke koster dig en krone. Fra skaberne af ovennævnte Super Video app kommer Flydende browser, en gratis, feature-rich og fuldt flydende Android-browser, som giver dig mulighed for at spille rundt med så mange som 10 forskellige browservinduer ad gangen!

Ikke bare det; appen bringer også flere efterspurgte browserfunktioner til tabellen, herunder faneblade-browsing, Flash-support, brugeragent (UA) -strengevalg, standard søgemaskinevalg, automatisk hentning af bogbøger til lagerbrowsere, loggning af historier, optagelse af websider, URL-eksportering , plugin support, automatisk lancering af webadresser i nye faner, tabtælling for hvert vindue, skifte automatisk billedindlæsning, popup-blokering, multi-touch pinch-to-zoom bevægelser og muligheden for at indstille en brugerdefineret startside.

Som med Super Video, Floating Browser, kan du også ændre størrelsen på hvert browservindue efter din smag. Til dette skal du bare holde nede og trække den trekantede indikator nederst til venstre i vinduet hvor som helst på skærmen. Det er overflødigt at sige, at minimere, maksimere og lukke knapper øverst til højre, så du kan skjule browservinduet, skifte mellem fuldskærm og enkefunktion og lukke det aktuelle vindue. Ved at trykke på browserikonet øverst til venstre kan du også skifte mellem fuldskærm, vinduet og minimeret tilstand.

Når du er i vinduet eller minimerer tilstanden, kan du flytte browseren overalt, hvor du vil, ved blot at holde nede og trække den fra øverste linje. Du kan åbne så mange faner i hvert separat vindue, som du vil, men det skal huske på, at lancering af for mange vinduer, hver med flere faner, muligvis kan føre til laggy ydeevne af OS selv. For at opdatere den aktuelle side skal du kopiere webadressen, starte et nyt vindue / faneblad, lukke andre faner eller tage det aktuelle vindue op, bare trykke på menuknappen. For at skifte mellem faner skal du bare sveipe sidelæns i fanefeltet mellem appikonet og minimere knappen. Mens du lukker en bestemt fane, skal du trykke på knappen Luk øverst til højre.

App'en holder dig informeret om aktuelt åbnede vinduer sammen med det samlede antal faner, der er lanceret under hver, via separate statuslinjeikoner, og lader dig også installere en generisk appgenvej i meddelelsespanelet, der kan tappes for øjeblikkeligt at starte en ny browser vindue hvor som helst inde fra OS. På Android 4.0 eller nyere enheder er der mulighed for at aktivere Ingen grænsebegrænsning funktion, der giver dig mulighed for at trække browservinduet selv ud af enhedens skærmområde. Hvis du bruger Floating Browser på tablets, kan muligheden for at angive standard skærmretning være nyttig.

Ligesom Super Video, giver den gratis version af Floating Browser dig mulighed for samtidig at arbejde med maksimalt 2 forskellige browservinduer. For at løfte denne begrænsning skal du opgradere til den professionelle udgave via køb i app. Licensnøglen til den professionelle udgave kan købes fra Google Play Butik, såvel som via PayPal, for kun $ 1,99. Den betalte variant giver dig mulighed for at åbne op til 10 forskellige browservinduer i et givet tilfælde. Derudover lader du dig oprette en brugerdefineret startside, der giver dig mulighed for at indfange websider snapshots og understøtter hentning af browserhistorik fra lagerets Android-browser.

Installer flydende browser fra Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer