loader
bg-category
Android Tuner Packs En ton af system tweaks at forbedre ydeevnen

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Det bedste ved Android er, at du kan finjustere hvert minuts detaljer på din enhed for at få mest muligt ud af det. Du kan for eksempel ændre hele brugergrænsefladen, bruge alternative apps til stort set alt, og med en roddrevet enhed fjerner du også forudinstalleret bloatware, gør hele enhedens sikkerhedskopier til internt eller cloud-lagring og tilpasse hvert hjørne og hjørne af operativsystemet. Hvis du har bemærket, at din telefons ydeevne er ved at bremse ned i det seneste, er der et par apps, der giver dig mulighed for at tinker med forskellige systemindstillinger for at få det hurtigere. Android Tuner er et glimrende eksempel på denne genre af apps. Appen bærer en lastvogn af værktøjer, der er designet til at overvåge og forbedre din telefons ydeevne. Det lader dig konfigurere forskellige OS-relaterede områder, herunder men ikke begrænset til at ændre CPU-hastighed, rengøringshukommelse, adgang til root-filer, administration af Wi-Fi-netværk og meget mere.

Android Tuner Free kan prale med en barebones brugerflade på en helt sort Holo baggrund. Hovedskærmen viser et omfattende sæt systemovervågnings- og tweaking-indstillinger, og du kan skrue til venstre og højre fra startskærmen for at afsløre yderligere konfigurationsindstillinger.

 

Ved at trykke på et af dine ønskede værktøjer kan du få adgang til hovedkomponenten. Du kan f.eks. Køre task manager-værktøjet til at se og dræbe løbende apps, justere din CPU-guvernør, hastighed og spændingsindstillinger, sikkerhedskopiere eller gendanne APK'er eller justere andre systemindstillinger som f.eks. SD-cache-størrelse og partitionbeskæring.

Der er også andre interessante områder at udforske, såsom indbygget Root Explorer og Terminal emulator. Disse valgmuligheder (og nogle få ekstra som f.eks. Build.prop-editoren) fungerer kun på en roddrevet enhed, hvilket frigør det fulde potentiale i denne app. Men selvom den ikke-rodfæste enhed har appen meget at tilbyde.

 

Nogle få muligheder omfatter at få adgang til system og kernel logs for avanceret filtrering og søgning, og redigere scripts, der skal køres ved systemstart. Som med enhver app, der tinker med systemindstillinger eller gør ikke-reversible ændringer, vil vi rådgive dig om at være ekstra forsigtig med hvad du tinker med via Android Tuner Free, og gør din ordentlige forskning, før du ændrer og redigerer noget, du ikke kender om.

 

I en nøddeskal er Android Tuner Free et af de mest funktionelle Android tweaking-applikationer, jeg nogensinde har set. Du kan downloade appen gratis eller støtte dev ved at få den betalte version.

Installer Android Tuner Gratis fra Play Store (Gratis)

Installer Android Tuner fra Play Butik (Betalt)

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer