loader
bg-category
Sammenlign, kopier og synkroniser filer nemt mellem to mapper med PathSync

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Mappesynkroniseringsværktøjer kommer i forskellige former og størrelser. Vi har dækket en del håndfuld Windows-programmer, som gør det muligt at synkronisere biblioteker eksternt lokalt eller på begge måder. Backup Folder Sync, for eksempel, er en ekstraordinær desktop app, der nemt kan oprette sikkerhedskopier og kopiere filer mellem to mapper. CryptSync er et andet godt værktøj, som ikke kun synkroniserer filer, men også krypterer dem under processen. Og så er der CodeTwo Folder Sync, der synkroniserer et par Outlook-mapper ganske hurtigt. PathSync er endnu en praktisk, open source-applikation i denne genre, der giver dig mulighed for at sammenligne og synkronisere to forskellige mapper. Det lader dig problemfrit kopiere filer fra kildemappe til destinationsmappe, destination til kildemappe eller i tovejs måde. Detailes at følge.

En ansøgning som denne kan vise sig nyttig til synkronisering af forskellige mapper, der er placeret på interne eller eksterne drev, såvel som dem, der ligger på fjerntliggende steder som skyde drev. Det kan også vise sig nyttigt at sammenligne filer mellem din harddisk og flashdrev og holde dem i synkronisering.

Brug af PathSync er død simpel, takket være sin enkle grænseflade, der præsenterer alle appens funktioner til dig i en enkelt visning, men alligevel udlagt på en intuitiv måde. For at sammenligne dine ønskede mapper, skal du blot vælge dem under Lokale og Fjern-felter ved at klikke på de respektive Browse-knapper. Angiv derefter synkroniseringstypen fra de ovennævnte valg. Der er også en 'Filename mask' -indstilling, som lader dig angive en liste over regler for at inkludere eller udelukke bestemte filer under synkronisering. Du kan tilføje wildcard-baserede regler til dette felt og adskille dem ved hjælp af semikolon. Klik på Questionmark-knappen ved siden af ​​dette felt for at se instruktioner om at sætte disse regler på plads.

Overskridelsesfeltet i grænsefladen giver dig mulighed for at lave undtagelser vedrørende filstørrelser, datoer og manglende kilde / destinationsfiler, mens du sammenligner de nødvendige mapper. Programmet kan også gemme en logfil af processen til din ønskede placering.

Når du er tilfreds med dine indstillinger, skal du klikke på knappen Analyser, og programmet viser dig forskellene mellem filer i de to mapper. Hvis du bare vil sammenligne filforskelle, analyserer denne opgave, men hvis du også vil synkronisere eller kopiere filerne, baseret på valg af synkroniseringsmetode, skal du klikke på knappen Synkroniser. Programmet giver dig også mulighed for at synkronisere alle eller kun de valgte filer via højreklikk-kontekstmenuen, som giver mulighed for at åbne fjernbetjening (fil), lokal til fjernbetjening og fjernbetjening til lokale overførsler. Når du har synkroniseret, skal du klikke på knappen Luk i procesvinduet for at afslutte synkroniseringsprocessen.

Applikationen virker på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8.

Download PathSync

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære