loader
bg-category
Runtastic Six Pack Abs træning til Android & iOS hjælper dig med at brænde den mageflab

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

I dagens hektiske rutinemæssige og hurtige livsstil kan det være svært at finde lidt ekstra tid til at komme i en fuld træning regime. Men det betyder ikke, at du skal ofre dit helbred og trivsel, bare fordi du ikke kan klare nok tid til gymnastiksalen, poolen eller en jog hver dag. Der er masser af mobile apps til rådighed nu, der har til formål at få dig i form og lære dig at træne bedre ud, spise smartere og leve et sundere liv. Runtastic er et smukt populært navn når det kommer til sundhed og fitness apps, og vi ved allerede hvorfor, efter at have set deres Runtastic Pro, Timer og Altimeter Pro. Udvikleren har for nylig tilføjet en anden fantastisk tilføjelse til deres fitness apps bibliotek kaldet Runtastic Six Pack Abs Workout, som lader dig lære forskellige teknikker til at få den veldefinerede seks pakke, du altid har drømt om at have. Tilgængelig til både iOS og Android, denne app guider dig gennem flere krøller, crunches, vendinger, benløfter og mere for at hjælpe dig med at få den perfekte abs.

Appen bærer et utal af CGI-video-tutorials af høj kvalitet, der lærer dig de centrale øvelser til forskellige træningstyper, der er målrettet mod din abs. Interfacet er enkelt og brugervenligt, og appen ser fantastisk ud, mindst sagt.

Kom godt i gang med Runtastic Six Pack Abs Workout er ret ligetil. For det første skal du oprette en ny fitness profil, som nemt kan gøres via en Facebook eller Google-konto. En gang tidligere, skal du fortælle appen om din højde, vægt, placering og fødselsdato, efterfulgt af at vælge din yndlings træner mellem Daniel og Angie.

 

 

Runtastic Six Pack Abs Workout gør det muligt at vælge det mest passende fitnessniveau, der matcher din fysik. For begyndere, en '10 dage | 35 øvelser 'regime vil gøre det fint. Den gratis version af appen tillader kun at starte fra det første af de tre tilgængelige valg. Når det kommer til træningstyper, tilbyder Runtastic Six Pack Abs Workout masser af muligheder, herunder 7-minutters træning, Sindssyge, Shape Up, Six Pack Junkie, Tabletop Crunch, Hips drop og meget mere. Det fortæller dig også om tidsintervallet mellem hver træning, så du kan hvile lidt, før du begynder din næste øvelse.

 

En anden interessant ting er, at du kan føje din musikspilningsliste til appen for bedre træningstræthed og motivation til din træningsplan. Du skal downloade og installere den medfølgende Runtastic Music Player app til formålet. Når du er klar, skal du bare trykke på 'Start træning' nederst for at se den fulde video. Videoen kan også standses under afspilning, hvis du har brug for lidt hvile eller skal køre nogle korte ærinder.

Appen leveres også med en masse træningsvideoer med indstillelige vanskeligheder og træningsplaner, som du kan finde på skærmen All Exercise Video. Swiping fra venstre kant af skærmen afslører navigationsskuffen, hvorfra du hurtigt kan få adgang til alle sektioner af appen. Derudover kan du også tilføje dine foretrukne træningsplaner under Mine træningsprogrammer for hurtig adgang.

 

Den gratis version er annoncehjælp og inkluderer ikke alt, hvad Runtastic Six Pack Abs Workout har på tilbud. du skal betale $ 4,99 for det. Ikke desto mindre er det en god tilføjelse til den stadig voksende linje af Runtastic apps, og du kan downloade den via nedenstående links.

Runtastic Six Pack Abs Workout til Android

Runtastic Six Pack Abs Workout til iOS

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer