loader
bg-category
Sådan får du S-OFF på International & Verizon HTC One

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

HTC One har været blandt de hotteste telefoner i året, men medmindre du selv har fået Google Play Edition af enheden, der leveres med ren Nexus-stil lager Android, og ingen begrænsninger af operatør- eller producentrestriktioner, skal du låse op for at starte sin startlader via HTC DEV metode for at installere brugerdefinerede mods på den. Desuden er der HTCs berygtede S-flag, der skal slås fra ved hjælp af en proces, der kaldes at opnå S-OFF, for dem, der ønsker fuld og ubegrænset adgang til alle dele af deres enhed. Desværre er ikke alle varianter af enheden ens, og at få S-OFF på forskellige transportvarianter kan involvere forskellige metoder. Hvis du har den internationale GSM HTC One (m7) eller Verizon CDMA-varianten (m7wlv), kan du nu nemt få S-OFF med det, så længe det kører en kompatibel firmware, takket være rumrunner af XDA Recognized Developers beaups og Sikringer. Læs videre for flere detaljer og instruktioner.

Disclaimer: Følg denne vejledning på egen risiko. AddictiveTips vil ikke være ansvarlig, hvis din enhed bliver beskadiget eller muret under processen.

Krav

 • International GSM eller Verizon (CDMA) HTC One kører en kompatibel HTC Sense-baseret firmware. Vi kontrollerer kompatibilitet i de første trin af proceduren.
 • I tilfælde af den internationale GSM-udgave af telefonen skal dens bootloader være låst op.
 • Android SDK installeret til fastboot og ADB.
 • PC, der kører Windows eller 32-bit Linux (helst Ubuntu) via indbygget installation eller Live CD'er / USB'er, men IKKE i en virtuel maskine.
 • HTC Sync, Samsung Kies og enhver anden sådan mobiltelefon software helt afinstalleret.
 • HTC drivere til fastboot og ADB installeret og arbejder.
 • Firewalls og internet sikkerhedsprogrammer, der filtrerer din netværkstrafik deaktiveret.
 • USB debugging aktiveret på telefonen.
 • Hurtig opstart er deaktiveret fra Indstillinger> Batteri.
 • Enhver skærm sikkerhed som adgangskode, mønster eller ansigtslås er deaktiveret.

Procedure

 1. Slut din telefon til din computer via USB (brug en USB 2.0-port og helst det originale kabel).
 2. Åbn et kommandoprompt eller Terminal vindue, og indtast følgende kommando for at genstarte telefonen i bootloader:adb genstart bootloader
 3. Når du er i bootloader, skal du vælge FASTBOOT ved hjælp af lydstyrketasterne (hvis den ikke allerede er valgt), og tryk på POWER for at indtaste den.
 4. Indtast følgende kommando på din computer:fastboot getvar mainver
 5. Bemærk ned resultatet og genstart derefter tilbage til Android ved hjælp af følgende kommando:fastboot genstart
 6. Besøg nu rumrunner s-off download siden og download den rigtige version af rumrunner til din enhed baseret på dens ROM Version efter at have matchet den med dem der vises der. Husk, at der er separate sektioner for hver enhed der: HTC One (GSM) til den internationale (m7) version og HTC One (CDMA) til Verizon one (m7wlv). Hvis en kompatibel version ikke er angivet til din enhed der, skal du IKKE forsøge at fortsætte med en anden version.Linux brugere: Sørg for at gemme det downloadede arkiv til en partition, der findes i en af ​​Linux's oprindelige formater, og ikke i en Windows, Mac eller et andet format.
 7. Uddrag indholdet af det downloadede arkiv ved hjælp af et værktøj efter eget valg. Vi foretrækker 7-zip på Windows, mens Linux-brugere kan bruge den indbyggede tjære kommando som følger:tjære -zxf filnavn.tgz

  erstatter filename.tgz med navnet på den fil, du downloadede i det foregående trin.

 8. Fra de uddragne filer skal du køre soju. Windows-brugere kan bare dobbeltklikke på soju.exe, mens Linux-brugere skal indtaste følgende kommando i Terminal:sudo ./soju
 9. Enig med vilkårene og spørgsmålet, og lad det så gøre det magiske.

Din enhed genstartes mange gange i processen, og når alt er færdigt, skal du have S-OFF.

[via XDA-udviklere]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer