loader
bg-category
Explzh: En fremragende filkomprimering Alternativ til 7-Zip & WinRAR

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

For filarkivering og datakomprimering er WinRAR blandt de mest populære værktøjer. WinRAR er dog betalt. 7-zip, et open source-værktøj, er også en praktisk og kraftfuld løsning, som på grund af dets robuste kompressionsforhold har vundet mange anerkendelser. Selvom både WinRAR og 7-Zip ikke synes at mangle funktioner og funktionalitet, kan du prøve Explzh så skal du også have en alternativ løsning (jeg kan stadig ikke regne ud, hvordan man udtaler det). Omend enkel i design (ja, det er sådan, hvordan de fleste filarkivere alligevel er), synes Explzh at være en af ​​de bedste i branchen. Den understøtter en lang række formater, herunder LHA, JAR, RAR, ZIP, ISO-9660 / ISO-13346, for blot at nævne nogle få, og det er nemt at udpakke filer til målrettede steder, herunder FTP-support. Det indeholder også en integreret fil splitter for nemt at opdele store filer i dine ønskede størrelser. Desuden kan den bruges til at komprimere og kryptere filer ved hjælp af AES (Advance Encryption Standard). Yderligere funktioner omfatter faneblade, miniaturevisning af arkiverede filer, søgning efter arkivindhold, filredigering i arkiverne, OLE2 træk og slip support, inkremental søgning, AutoComplete, Batch-komprimering og meget mere.

Vi var meget imponerede over Explzhs tabbladsfunktion, som gør det nemt at arbejde på forskellige filer inden for et enkelt vindue. Værktøjslinjen indeholder de fleste af de ofte brugte indstillinger, mens menulinjen holder Fil, Rediger, Vis, Værktøjer og Hjælp menuer. For at åbne filarkiver kan du enten knytte de understøttede filer til programmet eller blot trække dem over Explzhs vindue for at få adgang til dem. Ekstraktion kan også udføres ved hjælp af drag & drop operation. Hvis noget af arkivet virker fiskigt til dig, kan du klikke på Virus Check fra Værktøj menu til øjeblikkeligt at scanne filen ved hjælp af din standard antivirus suite. Filarkiv giver dig mulighed for at se de relevante oplysninger som f.eks. Fil Navn, Størrelse, Type, Dato ændret, Gem størrelse, Komprimeringsfrekvens, Metode, Attributter, CRC32 og Dato oprettet. Hvis du støder på et beskadiget arkiv, kan du klikke på Værktøj > Reparation ZIP, RAR, ACE arkiv,og programmet vil forsøge at fastsætte filen. En anden ting, der fascinerede os, er Udsigt tilstand, hvor du kan se filer i miniaturebilleder - en praktisk måde at nemt finde dine ønskede emner, især billeder.

Klik Split fil i Værktøj menuen (eller tryk på Ctrl + D) for at åbne Split-filkonsollen. Denne funktion giver dig mulighed for at opdele en stor fil i mindre klumper, f.eks. Let deling i måske vedhæftede filer. Programmet genererer automatisk en EXE eller FLAGERMUS (afhænger af hvilken metode du vælger), som kan bruges til at genforene filerne. Til at begynde med skal du vælge dine input- og outputmapper og derefter angive Split størrelse. Under Kombiner metode sektion, kan du enten vælge Opret selvstændigt kombineret program til Win32 eller Opret batchfil til kombinere efter split, for at oprette EXE eller BAT joiner filer, henholdsvis. Klik Okay at starte processen.

Hop ind iMuligheder panel ved at trykke på F8, og her kan du konfigurere et stort sæt parametre relateret til Vindue, Mapper, Programmering, Ekstraudstyr, Kompressionsindstillinger, Skalforlængelse, Automatiske opdateringer, FTP, Digital signatur, Brugerdefineret og Generel ruder. For eksempel adgang FTP at konfigurere ftp hostindstillinger i overensstemmelse med dine præferencer. På samme måde kan du definere standard Antivirusprogram under Applikationsforbindelser. Der er også forskellige kompressionsrelaterede konfigurationer under Kompressionsindstillinger.

Explzh er et datakomprimering og filarkiv kraftværk. Alle dens forskellige funktioner, vi forsøgte, fungerede helt som en charme. Det er ret overraskende at se, at det er en freeware applikation, og har stadig så meget at tilbyde sine ærmer. Det virker på alle 32-bit og 64-bit versioner af Windows.

Download Explzh

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer