loader
bg-category
Instagram til iPhone får iOS 7 behandling

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Instagram er lige blevet opdateret for at matche den opdaterede brugergrænseflade i iOS 7, men hvis du ser frem til nogle nye funktioner, er du bundet til at blive skuffet. Opdateringen er ikke noget som den overhaling, som Facebook-appen har gennemgået, men det er stadig mere end hvad Twitter-opdateringen har at tilbyde. Ændringerne i Instagram er subtile nok til at forhindre, at brugerne går tabt i en labyrint af nye tilføjelser, men er stadig tilstrækkelige til at få appen til at se hjemme på iOS 7. Der er ingen ændringer på kameraskærmen eller i billedfiltrene, men alle andre dele af appen har fået en vis opmærksomhed. Sandsynligvis den vigtigste ændring er, at Instagram nu viser billeder i foderet fra den ene kant til den anden - noget, der giver appen et virkelig opdateret look.

 

 

Den nye billedstørrelse på hjemmesiden er kun steget med nogle få millimeter, men når du mærker ændringen, ser det ud til at være meget glædeligt for øjet. En anden ændring er titellinjen i Instagram. Ligesom de fleste apps i iOS 7 samt tredjeparts der er optimeret til opdateringen, vil du se en solid bjælke øverst på dine feeds. Opdateringsknappen ligner en del af denne bar og er ikke længere adskilt ved brug af en grænse. Når du ruller ned på siden, bliver linjen mindre og forsvinder ret hurtigt. Det siger sig selv, at tekststilen og skrifttypen, der er brugt i Instagram, også er blevet tweaked for at matche iOS 7.

Afsnittet 'Udforsk' og 'Profil' i appen har stadig et gitterlayout, men søgelinjen og titlen er nye. Den nederste bjælke er også blevet fladt til at gå med det overordnede fladt udseende. En anden behagelig ændring, du er sikker på at lægge mærke til profiler er, at i stedet for at vise skærmbilleder i kvadrater får du se dem i en meget iOS 7-lignende cirkel.

Aktivitetssiden og dens to underafsnit tilbyder nogle grænsefladeændringer, som et tidsstempel til højre for hver indgang, og en ny opdateringsknap, men den er ligeledes uændret som kamera-brugergrænsefladen. Brugerprofilbillederne, der vises her, er også sfæriske.

Instagram version 4.2.0 er nu tilgængelig i App Store, så fortsæt og giv det en chance, hvis du har opdateret din iPhone til iOS 7.

Installer Instagram fra App Store

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer