loader
bg-category
Se & Kill Running Apps fra iPhone Home Screen med AppSwiper

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

I lang tid har udviklere over hos Cydia-butikken været på udkig efter måder at forbedre App Switcher-bakken og task management i iOS. Nogle tager tilnærmelsen til at automatisk slette RAM'en med jævne mellemrum, mens andre tilføjer App Switcher til usandsynlige områder af OS'et, såsom Notification Center. Alle sådanne tweaks er nyttige i deres egen ret, men tilgangen taget afAppSwiper er forfriskende anderledes, og lader dig holde øje med hukommelsesbrugen uden at være for påtrængende. Med denne tweak skelnes apps, der i øjeblikket kører i baggrunden, fra andre lige på SpringBoard. AppSwiper lyser navnet på alle aktive apps, og endda lader dig dræbe enhver app, du vil have, med en enkelt swipe på startskærmen.

 

 

AppSwiper tilføjer en menu til lagerindstillinger-appen, og alle dens aspekter kan konfigureres derfra. For visuelle ændringer kan du vælge farven på fremhævningslinjen, der vises bag app-etiketten. Der findes nogle anstændige valgmuligheder i den nævnte sektion, men hvis du vil have mere variation, så prøv at indstille et andet opacitetsniveau til din yndlingsfarve. For at opnå de bedste resultater skal du sørge for, at den valgte farve ikke blandes ind i baggrunden, der for øjeblikket er angivet på startskærmen.

Gå nu til SpringBoard, og kør enhver app. Du er sikker på at bemærke, at appens ikonetiket lyser med den valgte farve, hvilket angiver, at den aktuelt kører i baggrunden. Hvis du vil dræbe det, skal du blot skyde ikonet opad. Inden en app fjernes fra RAM'en, viser AppSwiper en bekræftelsesdialogboks, der viser den samlede mængde hukommelse, der aktuelt bruges af den pågældende app. For at bekræfte dit valg, tryk på 'Kill' knappen, og etiketlyset slukker. Det er også muligt at omgå hele bekræftelsesprocessen ved at deaktivere indstillingen 'Bekræftelse Alert' fra tweakens indstillinger.

Desværre fungerer denne swipe gestus kun med apps, der er på startskærmen, og er ineffektivt for apps i mapper. Mappelyset tændes aldrig, selvom alle apps indeni er aktive. Bortset fra disse mindre problemer er AppSwiper en fantastisk tweak. Du kan få dine hænder på det ved at bruge 99 cent eller gratis, hvis du allerede har købt en tweak med navnet Auto App Killer. AppSwiper fungerer sammen med alle iDevices, der kører iOS 6 eller nyere.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer