loader
bg-category
Smart Lyrics Auto-Fetches Lyrics Når en sang er spillet [Android]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

I modsætning til dens (undtagelsesvis overlegen) iOS-modpart, genoptager aktien Android musikafspiller ikke automatisk sangtekster. Der er et par tredjeparts lydafspillere til platformen, som sport sagde funktion (f.eks. MIUIs iOS-inspirerede native music player). Men hvis du foretrækker stock musikafspilleren for sin enkelhed eller, ligesom mig, har lyst til en tredjeparts musikafspiller, der ikke har støtte til tekster (Ubermusic), så Smart Lyrics har fået dit behov at synge sammen dækket. Mens den er aktiveret, henter appen automatisk tekster fra internettet, når en sang afspilles - hvad enten den bruges af aktør eller anden tredjeparts musikafspiller - og viser en genvej til at se de nævnte tekster i meddelelsesskuffen. Det er appens primære funktion, men det er ikke alt det gør. Deltag i os efter pause for at få en oversigt over sine andre funktioner.

Mens Smart Lyrics 'primære funktion er at automatisk hente tekster til den aktuelt afspillede sang, kan du bruge den til også at søge efter tekster manuelt. Derudover kan du til kopi tekster til udklipsholder (Menu> Kopier tekst), del dem med dine venner (Menu> Del tekst) og sæt appen til Gem alle tekster lokalt (Menu> Preferences> Save Lyrics for Tracks), så du kan muligvis se dem senere fra appen (Menu> Lagret Lyrics) eller via genvejstasterne til genveje uden en aktiv internetforbindelse.

Du kan muligvis aktivere / deaktiver meddelelsesskuffens genvej (Notifikation) eller slet alle gemte tekster (Ryd offline lagring) inde i appens Preferences-menu (Menu> Indstillinger).

Som tidligere nævnt og udstillet i skærmbilledet nedenfor (til venstre) hentes appens advarselsbjælke-sangtekster for det aktuelle spor, uanset hvilken app der afspilles. Her tester vi det med en af ​​vores yndlings Android musikafspillere, Ubermusic.

Under vores korte testkørsel kunne den ovennævnte genvejstastning genvej ikke forekomme til tider, da et spor blev standset og derefter genoptaget. At springe til næste spor og tilbage syntes at afhjælpe det nævnte problem. Appen er ny på Android Market, og det er helt naturligt, at det har nogle få fejl her og der. Den fejl, vi har fundet, er næppe stor nok til at marke sin handiness.

Opdatering:Appen synes at være blevet fjernet fra Google Play Butik af ukendte årsager. Du kan prøve Lyrics Fetcher til den vender tilbage. App'en er næsten identisk i funktionalitet.

Installer Lyrics Fetcher fra Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære