loader
bg-category
Opret animerede GIF'er fra enhver HTML5 Video Streaming i Chrome

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

GIF er undertiden det bedste svar (og endda det eneste svar) der er nødvendigt for at gøre et punkt på internettet. Selvfølgelig, for altid at have den rigtige GIF, skal du bruge meget tid på at søge og indsamle dem. En anden måde ville være at lave eller udtrække dem selv hver gang du støder på et GIF-værdigt klip i en video, du ser. De fleste brugere kan muligvis ikke lide denne ide, da det muligvis indebærer at bruge en web- eller desktopapp til at gøre det, men MakeGIF Video Capture har til formål at ændre det. Det er en Chrome-udvidelse, der giver dig mulighed for at oprette en GIF lige inde i Chrome selv, så længe videoen du opretter den fra, bliver spillet i en HTML5-afspiller. Det betyder, at du kan oprette GIF'er fra YouTube, Vimeo og muligvis mange andre ressourcer derude.

Brug af MakeGIF Video Capture er simpel nok; Først og fremmest skal du åbne den video, du vil gøre GIF fra. Vi testede det med YouTube, og så kan du begynde. Selv om du ikke har tilmeldt YouTube HTML5 player-prøven endnu, skal du gøre det nu. Derefter skal du åbne videoen, ikke vente på, at den skal indlæses og bare klikke på udvidelsens knap. Videoen genindlæses igen. Nu skal du spille det, hvis det ikke begynder at indlæses af sig selv.

Flyt nu søgebjælken, indtil du er i starten af ​​videoens del, som du vil fange som GIF, så afspil videoen og klik på 'Start' fra udvidelsens popup.

Udvidelsen begynder at konvertere videoen i det lille popup-vindue. Du kan sætte en pause i det, når du vil, hvis du vil springe over nogle rammer og genoptage den fra en anden position i videoen. Når du er færdig, skal du klikke på 'Udført'. MakeGIF Video Capture afspiller GIF on loop i vinduet for dig, så du kan se, hvad du har. Tekst kan også tilføjes til GIF, og du kan også vende den retning, den spiller. Når alt er som du vil, skal du klikke på 'Generer GIF'.

Når GIF'en er genereret, kan du dele den direkte med dine venner eller gemme den til dit lokale drev. GIF'en kan kasseres når som helst ved at klikke på krydset øverst til højre i popup-vinduet, og du kan også gå tilbage til et tidligere trin ved at klikke på pilen ved siden af ​​sletteknappen.

MakeGIF Video Capture genererer en god kvalitet af GIF, og du kan fremskynde det eller sænke det, hvis du vil. Når det kommer til den tekst, du kan tilføje til GIF, kan den kun være enkeltlinje og kan ikke andet end for forskellige dele af GIF. Der synes heller ikke at være en måde at vælge GIF-opløsningen på, som er fastsat til 320 × 240 pixel.

Installer MakeGIF Video Capture fra Chrome Webshop

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære