Top 5 skrivebordsværktøjer til videoredigering

Top 5 skrivebordsværktøjer til videoredigering
Top 5 skrivebordsværktøjer til videoredigering
Anonim

Der er mange gratis videoredigeringssoftware til rådighed til download i dag, men ikke alle er gode. Mange programmer udfører simpelthen ikke i overensstemmelse med vores forventninger, og andre giver ikke nok funktioner. Selvfølgelig indeholder de fleste gratis software ikke det samme niveau eller kvaliteten af support, som du ville forvente at finde med software, som du køber. Mens du skal huske på, at du får hvad du betaler for, er der stadig nogle fremragende gratis videoredigering software til rådighed, som vi skal dele med dig.

Microsoft Movie Maker

Windows Movie Maker kommer normalt sammen med din Windows. Det er en af de enkleste videoredigeringssoftware, jeg nogensinde har brugt, specielt den der kom ud med Windows Vista, fordi den indeholder mange nye redigeringsfunktioner i den. Du kan ikke kun få adgang til kommandoerne til almindelige opgaver hurtigt ved at bruge værktøjslinjerne, men du kan også meget nemt indfange, redigere og producere din yndlingsvideo.I Windows Xp Movie Maker har træk og slip funktioner til at oprette og redigere film lettere. Microsoft har mange tilføjelser til denne software, og opgraderinger er tilgængelige via hjemmesiden. Dette er et af de nemmeste gratis videoredigeringsprogrammer til rådighed.

Download Windows Movie Maker
Download Windows Movie Maker

Voks

Wax er et højtydende og fleksibelt videoredigeringssoftware. Det startede som et college-projekt, og er siden vokset. Voks er godt for både hjemmebrugere og fagfolk. Den kan bruges som en selvstændig applikation, eller som en plug-in til andre videoredigerere. Softwaren har også ubegrænset video og lydspor med top-down komposition. Det har følgende funktioner

 • Brug grafikacceleration tilgængelig med dit grafikkort til at skabe skæmmende effekter i realtid eller i nærheden af realtid.
 • 2D og 3D Plugins og overgange til at skabe effekter. Fuldt udstyret 3D-komposition med 3d objekter, belysning, skygger, teksturgeneratorer mv.
 • Plugin Adapter teknologi - kan indlæse og bruge VirtualDub filtre, DirectX plugins, Freeframe plugins og Windows Movie Maker forudindstillinger inde i Wax eller din NLE, når du bruger Wax som et plugin.
 • Fuldt udstyret projektstyring med mediebakker / mapper, elementegenskaber og kommentarer til brugervenlighed.
 • Overgangs- og Plugin SDK til rådighed for udviklere at udvide funktionalitet ved at tilføje eksterne plugins. WinMorph bruger dette Plugin SDK til at udvide Waxs funktionalitet til warping og morphing.
 • Filindgang / output via filtre, Filter SDK til rådighed efter anmodning for udviklere at udvide filformatstøtte.
 • Inputformater: AVI, WAV, alle populære billedformater.
 • Outputformater: AVI, MPEG, WAV, Flash, alle populære billedformater. (AVI- og WAV-formater understøtter også komprimeret lyd ved hjælp af Audio Codecs installeret på din pc).
Image
Image

Download [Voks]

Apple iMovie

Apple iMovie kan sammenlignes med Windows Movie Maker, men den bruges på Mac-operativsystemet. Selv om det har mange avancerede funktioner og tilføjelser, men desværre er det kun gratis, hvis du køber et nyt MAC-system. Hvis du vil have softwaren uden at købe systemet, kan den købes. iMovie understøtter standard- og high definition-video (HD) samt de mest populære videoformater, herunder DV, HDV, MPEG-2 og MPEG-4. Store nye funktioner og forbedringer i forhold til iMovie 3 og dets forgængere:

 • Direkte trimning af video- og lydklip på tidslinjen.
 • Snapping synkronisering til video og lyd, lydbølgeformer og lytte til lyd under skrubning.
 • Flere klippevalg, direkte import fra iSight.
Download [iMovie]
Download [iMovie]

Vivia-videoredigeren

Vivia er et videoredigeringsprogram til Linux og Windows. Det giver ekstremt nem redigering af klip og overgange i realtid, sammen med multi-kamera understøttelse til redigering af scener, der blev optaget af mere end et kamera samtidigt. Et af de mest interessante træk ved vivia er, at det har crash recovery. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange gange du freaker ud over et styrt program, der ikke redder dit arbejde. Det ændres også i realtid, når du redigerer, så du kan se resultaterne med det samme. Jeg vil helt sikkert gerne se flere formater understøttet, men den overordnede grænseflade er stor og er ganske let at forstå.

download [Vivia Video Editor]
download [Vivia Video Editor]

Blender

Blender er en udbredt open source applikation til 3D modellering og animation. Måske ikke så velkendt funktion af blender er dens evne til at redigere video og lyd, takket være dens sekvensredaktør. Faktisk er det et fuldt blæst ikke-lineært redigeringsmodul, som giver mulighed for at anvende adskillige effekter, samt at lave enkle opgaver som at blande klip sammen, tilføje overgange mv.

Jeg har brugt det for nylig til at lave nogle grundlæggende videoredigering, og jeg synes, det holder ganske godt i sammenligning med andre mere professionelle videoredigeringsværktøjer. Da blender har sin egen unikke grænseflade, som ikke følger konventionerne vedtaget af andre programmer (den er stærkt optimeret til en tastetryksorienteret workflow), kan det være lidt svært i begyndelsen, men når man først lærer de grundlæggende elementer af grænsefladen, er faktisk meget intuitiv.

Download [Blender]
Download [Blender]

Populært emne.