loader
bg-category
Optag, rediger og organiser lydklip på iPhone med lommeoptager

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Bare i sidste uge dækkede vi den feature-rich Recordium lydoptager til iPad. Mens apps som Recordium kan gå godt med en tablet, vil du sandsynligvis foretrække enklere alternativer til din iPhone. Lageroptagelsesappen er ret anstændig til mange scenarier, men hvis du ønsker at lave selv de mest grundlæggende ændringer i det optagne klip, vil Voice Memos ikke være til stor hjælp. Mens apps som Highlight ser ud til at have et ret simpelt koncept på papir, er det ikke altid et stykke kage at bruge dem. Pocket Recorder er en ny voice recording app til iOS, der ud over at være universel, tilbyder den perfekte balance mellem enkelhed og funktioner. Du kan redigere de grundlæggende egenskaber for dine lydklip og organisere dem i mapper. Der er også mulighed for at genoptage en optagesession ved at sy nye klip med eksisterende.

 

 

Som alle gode lydoptagere tilbyder Pocket Recorder masser af konfigurationsvalg. De tilgængelige indstillinger omfatter forskellige niveauer af lydkvalitet og standardformatet, hvor dine optagelser gemmes. Pocket Recorder understøtter AIF, WAV, AIFC og CAF formater. Alle disse muligheder er tilgængelige ved at trykke på tandhjulsikonet nederst til højre på appens hovedskærm.

For at starte en optagelsessession skal du trykke på det røde ikon, der findes i midten af ​​bundlinjen. Mens optagelsen er i gang, kan du ikke se mange aktive indstillinger. Du kan tildele et nyt ikon til klippet, som fungerer som en visuel identifikator for optagelsens kategori. 'Set Priority' -niveauet kan bruges til at betegne klippets betydning, mens 'Auto Stop' pauser optagelsesprocessen, når der er opdaget tydelighed - en funktion, der sikkert vil komme i brug under lange sessioner. Volumenkontrol er også tilgængelig i hele sessionerne.

Når du er færdig med at fange lyden, er der et par redigeringsmuligheder, der bliver brugbare. Du kan 'klippe' klippet og derved oprette en ny fil ud af en lille del af den eksisterende optagelse. 'Gentag' sætter klipet i en loop, mens 'omskrivning' lader dig indsætte et nyt stykke lyd i klipet, selv efter du har stoppet optagelsen.

Som standard kan alle de nye optagelser, der er oprettet i Pocket Recorder, findes på appens hovedskærm, men du kan nemt oprette nye mapper for mere grundig kontrol.

Hvis du er den slags person, der skal optage lyd ofte, og det har også for travlt, er Pocket Recorder en god app at have. Det er gratis og universelt og leveres uden annoncer. Du kan tage det fra det følgende link.

Download Pocket Recorder til iOS

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer