loader
bg-category
Fruumo: Gorgeous Chrome Ny Fane Side Med RSS Feeds, Ur og Vejr

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Chrome kan som standard indstilles til at åbne siden Ny fane, en eller flere forudindstillede sider eller dine sidste åbne faner hver gang du starter browseren. I bedste fald giver den nye fane side dig de sider, du for nylig har lukket, foruden at give dig adgang til dine Chrome-apps. Selvom det ikke er kontraproduktivt at levere disse funktioner, vil nogle brugere måske ønske mere fra den nye faneblad. Som flere udvidelser viser klogt, kan den nye fane side give dig ekstra information, samtidig med at de grundlæggende funktioner forbliver rundt. Ny faneblad er en udvidelse, vi tidligere har gennemgået, hvilket er et glimrende eksempel på nogle af de måder, hvorpå denne side kan gøres mere nyttig. Fruumo er endnu en Chrome-udvidelse, der ændrer den nye fane side, så du kan se, hvilken dato og klokkeslæt det er, se vejrinformationen for dagen, følg RSS-feeds og administrer dine apps.

Kortnummerfunktionen er ikke længere fokuset på den nye faneblad. I stedet tager et ur og vejrudsigtet op på midten. Fruumo registrerer ikke din placering automatisk, derfor er temperaturen og prognosen måske ikke korrekt ved starten. Du kan løse dette ved at gå til udvidelsens indstillinger fra tandhjulsknappen nederst på siden. Hurtigopkald vises som en filmstrimmel i nederste sektion, og du kan flytte fliserne til venstre eller højre med rullehjulet. Med RSS-knappen kan du føje feeds efter eget valg, og den gitterlignende knap giver dig mulighed for at starte og administrere dine Chrome-apps.

For at oprette Fruumo, gå først over til sine indstillinger. Klik på placeringsknappen, og giv udvidelsen adgang til din placering. Du kan vælge enten Celsius eller Fahrenheit som temperaturenheder. Hvis du vil følge et RSS-feed, skal du indtaste sit link i feltet 'RSS Indstillinger'. Rul videre ned indstillingerne popup, og du kan også ændre baggrundsbilledet på den nye fane side.

For at få adgang til en af ​​de Chrome apps, du har installeret, skal du klikke på gitterknappen nederst på siden. Hvis du klikker på nogen af ​​apps, starter den den klik og hold en app, og træk og slip den i skraldespanden for at afinstallere den. Klik på plusknappen for at tilføje flere apps fra Chrome Webshop.

RSS-knappen giver dig mulighed for at se de seneste historier fra hver af de feeds, du har tilføjet til udvidelsen, fra dens indstillinger. Du får kun en liste over titler til de nye varer uden forhåndsvisning. Facebook-knappen er bare en genvej til Facebook.

Fruumo er temmelig unik i sin tilgang til en ny faneblad, da det sætter tid og vejr midt i alt. Udvidelsen er fantastisk, ikke kun til desktopbrugere, men også til personer, der muligvis kører en Surface-tablet, da det gør din tid og vejrinformation, RSS-feeds, hurtigkaldsgenveje og Chrome-apps let tilgængelige alle fra en enkelt side. Den eneste (ret mindre) mangel vi fandt var, at du ikke kan angive tidsformatet, dvs. om du vil have det om 12 timer eller 24 timer.

Installer Fruumo fra Chrome Webshop

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer