loader
bg-category
Doo kommer til Android; Giver on-the-go adgang til skyde dokumenter

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Doo er en dokumentsynkroniseringsservice med desktop-apps, der er tilgængelige for OS X 10.8+ og Windows 8. Det giver dig oprindeligt 25 GB lagerplads til at prøve, og giver dig mulighed for at forbinde mapper på harddisken, din Dropbox, Google Drive og Skydrive til det for at gøre alle dine dokumenter tilgængelige i en enkelt cloud-synkroniseret placering. En bruger kan selektivt vælge de mapper, der vil blive synkroniseret med Doo. Tjenesten har netop udgivet sin første smartphone-app, og den er til Android-platformen. For øjeblikket giver appen dig mulighed for at se en liste over dine cloud-filer, der er komplet med miniaturebilleder, og lader dig downloade en af ​​dem til din telefon. App'en understøtter ikke at uploade nogen fil fra din enhed endnu. Du kan dog søge efter filer eller se dem ved navn, dato, flag, virksomheder, personer og andre tags, som Doo understøtter på sine desktop-apps.

Tjenesten vil snart tilbyde betalte niveauer, og når de er levende, reduceres det gratis lagerplads til 1 GB efter prøveudløbet, hvis de ikke opgraderer til en betalt plan.

Hvis dette er første gang du bruger Doo, skal du gå over til dit skrivebord og oprette en konto, samt downloade appen og uploade filer til den. Uden en desktop app parret, vil Doo for Android ikke rigtig være til nogen nytte. Når du er logget ind, skal du vente på appen for at indeksere listen over filer, du har synkroniseret med skyen. Dette downloader ikke filerne selv til din enhed.

Du kan skifte til Dokumenter, Indeks eller Markerede visninger ved at klikke på Doo-ikonet øverst til venstre. 'Index'-visningen giver dig mulighed for at trække gennem de forskellige tags, som Doo understøtter og finde dokumenter, der er knyttet til et bestemt tag. Søgefunktionen kan bruges fra 'Dokumenter' og 'Flagget' visninger.

 

Du kan klikke på en fil for at se dens detaljer som filtype, oprettelsesdato osv. Hvis du klikker på knappen 'Åbn', downloades filen til dit drev og åbnes automatisk, forudsat at der er en app installeret på din enhed, kan åbne den type filer. Med deleknappen kan du hurtigt dele filen med nogen.

Doos indstillinger er tilgængelige fra tandhjulsknappen øverst til højre på udvidelsesmenuen. Der er ikke meget at klare her; Du kan se, hvornår appen sidst synkroniserede dine filer, og indstil appen til kun at downloade filer, når enheden er tilsluttet et Wi-Fi-netværk, for at spare på din mobildatabase.

 

App'en er bestemt et arbejde i gang - det er ikke så lydhør som det burde være, og synkroniseringsfillister kan tage usædvanligt lang tid til tider, idet filerne selv ikke downloades i processen.

Download Doo til Android

Besøg Doo Website

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer