loader
bg-category
Sådan aktiveres tofaktorautentificering til din Outlook-konto

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Microsoft har tilføjet tofaktor-godkendelse til Outlook-konti, så brugerne kan beskytte deres konti bedre. I modsætning til Google, som giver dig mulighed for at modtage din bekræftelseskode på din telefon, Outlook tilbyder tre forskellige muligheder for opsætning og modtagelse af autentificeringskoden. Selvfølgelig vil du med tofaktorautentificering miste adgang til tjenesten fra nogle tilsluttede apps, når du aktiverer funktionen, og du skal logge ind på dem igen. For dem der er bekendt med, hvordan Gmails tofaktorautentificering fungerer, skal hele processen være ret enkel. Læs videre om, hvordan du aktiverer tofaktorautentificering og tilslutte alle apps, der muligvis har stoppet synkronisering.

Opsætning af to faktor godkendelse med telefonnummer eller e-mail

Log ind på Outlook på internettet, gå til Indstillinger> Sikkerhedsinfo og klik på 'Konfigurer to-trinsbekræftelse'. Hvis du allerede har tilføjet et telefonnummer til din konto, bliver du kun informeret om, at to-trinsbekræftelse er blevet aktiveret. Det vil som standard blive bekræftet via kode sendt som sms.

Hvis du ikke har tilføjet et telefonnummer, skal du vælge en af ​​de tre muligheder, der er tilgængelige under 'Hvordan vil du modtage en bekræftelseskode?'

Hvis du har valgt enten telefonnummer eller e-mail, skal du indtaste det i næste trin.

Du skal modtage godkendelseskoden enten på din telefon eller på den e-mail-adresse, du indtastede i det foregående trin. Indtast det i tekstfeltet, klik på Næste, og det skal gøre det.

Opsætning af to faktor godkendelse med Authenticator App

Hvis du beslutter dig for at gå med en godkendelsesapp, når du vælger din godkendelsesmetode, får du en QR-kode til at scanne med appen. Hvis din app ikke har en scanningsfunktion, kan du klikke på 'Jeg kan ikke scanne stregkoden', og den giver dig adgangskode til at indtaste i stedet. Autentificeringsprogrammer giver dig mulighed for at få en kode, selvom du ikke har forbindelse til internettet. Når du er parret, genererer din app også en kode, som du skal indsætte i tekstboksen som vist nedenfor, for at kunne parre din app med din konto.

Tilføjelse af en Outlook-konto til din iOS eller Android-enhed

Hvis du havde din Outlook-konto allerede konfigureret på din mobilenhed, vil du ikke have nogen form for problem, efter at du har aktiveret to-trins verifikation. Dette er det ideelle scenario, men ikke alle apps kan spille godt, og du bliver muligvis bedt om at indtaste dit kodeord igen. Til dette og for at tilføje din Outlook-konto til din mobile enhed for første gang, skal du følge disse trin:

Gå til Indstillinger> Sikkerhedsinfo og rul ned til afsnittet "App Passwords". Klik på 'Opret en ny app-adgangskode' og indtast dette kodeord på din mobilenhed og på alle andre apper, der beder om et kodeord, efter at du har aktiveret to-trinsbekræftelse. Dette vil være et engangs-trin.

Det er det - du skal nu være i stand til nemt at konfigurere og bruge Outlook's to-faktor-godkendelse på tværs af forskellige enheder og tilsluttede apps.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer