loader
bg-category
Tilføj Chrome & Firefox bogmærker til Mac Spotlight Search Index med Brow

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Spotlight i OS X indekserer mange ting, men når det kommer til browserens bogmærker, indekserer de de gemte i Safari, men ikke dem, der gemmes af andre browsere. Hvis du bruger mere end en browser og ofte kæmper med forskellige bogmærker biblioteker for hver enkelt, kan du godt lideØjenbryn. Det er et lille gratis værktøj, der tilføjer dine Chrome- og Firefox-bogmærker til Spotlight-indekset. Mens den kører i baggrunden eller i menulinjen, overvåger den løbende profilmapperne, som hver browser opretter, og holder bogmærkerne opdaterede i Spotlight-indekset. Dette gør dine bogmærker gemt over tre forskellige browsere, der kan søges fra en central placering, dvs. Spotlight.

Brow er en sandboxet app, og den vil bede om udtrykkelig tilladelse til at få adgang til dine bogmærker og browserprofiler. Når du først starter appen, kan du vælge den browser, som du vil synkronisere bogmærker til. For at Brow skal køre stille i baggrunden, skal du sætte 'Kør usynlig' -knappen til On. Gør det samme for 'Start ved login', hvis du vil have Brow til at starte, når du logger ind på din Mac. Luk dette indstillingsvindue, men klik ikke på 'Afslut', medmindre du rent faktisk mener at afslutte programmet.

Gå nu til Spotlight og skriv den titel, du har gemt et bogmærke med i den browser, du valgte. Bogmærker der matcher din søgning, begynder at blive vist under 'Dokumenter', og ved at klikke på en af ​​dem åbnes hjemmesiden i din standardbrowser. Ret simpelt, nej?

Med din første søgning vil du lære at mens Brow er et godt værktøj, har det også nogle mangler. Hvis du bemærker, vises bogmærkerne gemt af Safari og behørigt indekseret af Spotlight under "Web"; de er med rette identificeret som HTML-links, der åbnes med en browser (Safari), og kan søges ikke kun efter deres titel, men også ved deres webadresse.

Mens man kan overse dine bogmærker, der vises under 'Dokumenter', men ikke at kunne søge dem ved hjælp af webadressen, kan det være et reelt problem. Normalt, når jeg søger efter et bogmærke, har jeg en temmelig nøjagtig ide om hjemmesiden, som jeg har gemt bogmærket for. Jeg kan finde det nemt ved at skrive websitetets URL i Omnibar og derefter et eller to ord, som jeg husker fra titlen. Denne tilgang mislykkes, når du bruger Brow. Det passer bedst, når du i det mindste har en vag idé om, hvad titlen på et bogmærke var. Du kan skrive et par valgord, og det skal kunne finde bogmærket for dig. Dette betyder ikke, at du ikke kan bruge Brow til at finde dine bogmærker; du skal kun ændre, hvordan du søger efter dem, og sikkert hvordan du navngiver dem, når du sparer for at kunne finde dem bekvemt fra Spotlight.

Download Brow til Mac

[via Lifehacker]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer