loader
bg-category
Yahoo! Vejret til iPhone Wows med smukke brugergrænseflader, kort og detaljerede statistikker

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Værktøjet Weather app i iOS får alle sine data fra Yahoo !, men appens interface og funktioner er Apples gør. Mens dette partnerskab stadig går stærkt, Yahoo! har netop besluttet at vise, hvad en rigtig god vejr app kan se ud på OS. Yahoo! Vejr er alt andet end blot en anden app udgivet i en overfyldt genre af App Store. Det har en grænseflade til at dø for, og er heller ikke slank i forhold til funktioner. App'en har enestående baggrunde for de fleste steder, du tilføjer til det, og gør det også muligt at se et detaljeret vejrkort over ethvert område, du ønsker. App'en understøtter et par grundlæggende gestus for at holde adgangen til dets funktioner så nemt som muligt.

Der er andre vejrapps, der ændrer deres temafarver baseret på de nuværende vejrforhold og tidspunktet på dagen, men Yahoo! Vejret går et skridt videre - appen viser et andet billede som baggrunden for hver lokalitets side. Disse baggrunde af høj kvalitet er hentet fra Flickr, og de ændrer sig med ændringer i forhold og tidspunktet på dagen. De data, der vises på hovedsiden, indeholder de aktuelle, minimale og maksimale temperaturer, mens en tekstbeskrivelse af de nuværende forhold også findes ved siden af ​​et lille ikon. For at tilføje nye placeringer til Yahoo! Vejret, ramt ikonet øverst til højre '+'. Placeringen kan fra placeringslinjen let flyttes eller fjernes fra appen.

 

Hvis du holder enheden i liggende tilstand, kan brugerne se baggrundsbilledet i detaljer, med kun byens navn og den aktuelle temperatur skrevet nederst. Hvis dit område ikke har et eksklusivt foto tildelt det endnu, kan du gøre noget ved det selv ved blot at snappe en og sende det til 'Project Weather' på Flickr.

Hvis du ikke er en til at komme ind i for mange detaljer om vejr, er de funktioner, vi har diskuteret hidtil nok nok nok nok, men der er masser af andre ting Yahoo! Vejret er i stand til at gøre det også. For at se mere detaljerede vejroplysninger for ethvert sted, skal du navigere til sin side i appen og derefter sveipe opad. Afsnittet 'Prognose' viser forventede temperaturer og vejrforhold for de næste fem dage. Nedbørsmængde, vindhastighed, fugtighed og nogle andre detaljer er også tilgængelige.

 

 

En af de mest interessante funktioner i Yahoo! Vejret er dets kort, der tilbyder en satellitvisning med et nyligt skud af området taget fra rummet, en temperaturgraf og et vinddiagram. På nogle områder er der også radarkort tilgængelige.

Yahoo! Vejret er bedre end bestanden Weather app på næsten enhver måde. Du kan endda bruge det med WeatherIcon, hvis du har en jailbroken enhed. Appen er tilgængelig gratis og er optimeret til iPhone / iPod touch.

Download Yahoo! Vejret til iOS

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer