loader
bg-category
FileFilter er det ultimative værktøj til at organisere rå data fra tekstfiler

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

FileFilter er et bærbart Windows-program, som kan bruges til at filtrere eller udtrække specifikke data fra tekstfiler i flere formater, herunder TXT, XML og CSV. Programmet tilbyder en række yderligere funktioner, som du normalt vil se i separate apps, som f.eks. Filnavnet, filtrering, opdeling og XML & CSV-filkonvertering. Mens disse typer af applikationer tendens til at blive brugt af en bestemt niche, kan FileFilter komme i brug i en række scenarier. Ansøgningen kan bruges af webudviklere, dataanalytikere og software testere ens. FileFilter huser også en integreret FTP-server til at flytte filer fra lokal vært til eksterne servere.

FileFilters grænseflade præsenterer dig med alle funktionerne i appen, der er organiseret i forskellige sektioner, selv om grænsefladen måske stadig virker ret overvældende for mange, så du føler dig tabt, hvis du ikke er sikker på, hvad du laver. Ansøgningen kan udtrække og sortere data fra forskellige filer og fungerede som en charme på de filer, vi forsøgte det med under testen. Når du har valgt kildefilen, kan du analysere eller filtrere specifikke sætninger fra teksten. FileFilter tillader også at indsætte tekst direkte fra udklipsholder. Derudover kan teksten sorteres enten alfabetisk eller ved at angive brugerdefinerede præfikser. Filen Fane alene indeholder en overflod af funktioner til filtrering og sortering af data på utallige måder.

Filterfanen udvider dens funktionalitet et par skridt videre. En af de vigtigste funktioner, det tilbyder, er at konvertere kildeteksten til brugerdefinerede kolonner. Opdelingsindstillingerne til højre giver dig mulighed for at definere forskellige parametre for opdeling af filer, f.eks. Komma, rør, fane, mellemrum, multi-plads og faner og brugerdefinerede tegn. Du vil også se et par flere forhåndsindstillinger til højre relateret til kolonnefiltrering.

Vi skal ofte omdøbe filer eller erstatte eller bestemte sætninger eller genstande i deres navne i henhold til vores præferencer. Her kan filen omdøbe funktionen være nyttig. Fanen om omdøbning af filer indeholder en overflod af indstillinger, som du kan konfigurere efter dine præferencer, herunder opsætning af præfikser og suffikser, kolonner, splitstørrelse og så videre.

FileFilter tillader også at sende filer fra internettet i applikationen. Du kan indtaste modtagerens e-mailadresser i Fra, CC og BCC-felter for at dele varen med flere brugere. Dette kan være nyttigt, hvis du hurtigt vil sende det ændrede emne uden yderligere trin. Sørg dog for at konfigurere din e-mail-adresse først fra fanen Indstillinger.

FileFilter gør det muligt at gemme eksisterende processer som makroer for at fremskynde dit arbejde. Det er ret nyttigt i tilfælde, hvor du gentagne gange skal udføre den samme procedure og kan være en seriøs livredder, hvis proceduren er kompleks. Makroer kan konfigureres til automatisk at udføre fra Window Task Scheduler også. Endelig giver værktøjet dig også mulighed for at holde data i et ridser for nem og øjeblikkelig adgang. Scratchpad er i stand til at holde op til 8 forskellige datasæt.

Det skal bemærkes, at vi kun har gennemgået de vigtigste funktioner i værktøjet, og det har meget mere at tilbyde end det. Den komplette liste over funktioner sammen med deres tilhørende beskrivelser findes på udviklerens side. FileFilter er en bærbar applikation og understøtter Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8.

Download FileFilter

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer