loader
bg-category
Tilpas meddelelser til individuelle iPhone-kontakter og -apps

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Alle elsker gratis ting, men hvis en app er rigtig god, har de fleste ikke noget imod at bruge nogle få penge på det. Før du giver en udvikler dine penge, er det altid godt at få en smag af ting for at få en god ide om, hvad du betaler for. Derfor kommer mange tweaks og apps med forsøg eller gratis lite versioner. RingerX VIP er en Cydia tweak, der fortjener grundigt sin pris på $ 2,99, men selvom du ikke er villig til at betale dette beløb med det samme, er den gratis version endelig kommet i form af RingerX Lite. Den nye ankomst har nogle ret betydelige begrænsninger, og et par funktioner mangler i det hele taget, men generelt giver tweaket en ret god konto om sig selv. Udover at indstille tilpassede meddelelser til kontakter eller apps, kan du også gøre flere andre ting som at deaktivere alle underretninger under et opkald og indstille forskellige præferencer for blokerede eller anonyme kontakter.

 

 

RingerX Lite viser en meddelelse, der beder dig om at opgradere til sin pro version, så snart du starter sin menu fra appen Indstillinger.Tweak er aktiveret som standard, men alt andet skal konfigureres manuelt.

For at tilpasse meddelelsesindstillinger til apps tilbyder RingerX Lite to muligheder: 'Konfigurer' og Standard '. Hvis du vil have speciel behandling af underretninger fra bestemte apps, skal du trykke på Konfigurer indstilling under 'Notifikationer af programmer'. Tweak liste ikke alle apps automatisk, og du skal manuelt tilføje apps til listen ved at trykke på knappen '+'. For hver tilføjet app kan du vælge at tavle meddelelserne permanent eller anvende tilpassede advarsler. Takket være de tilgængelige indstillinger kan du angive underretninger for udvalgte apps for at omgå lydløs tilstand. Det er også muligt at vælge forskellige toner og vibrationsmønstre for hver app. En stor begrænsning af denne funktion er, at du kan have maksimalt tre apps i din RingerX Lite-liste til enhver tid.

Ved at skifte på indstillingen "Ingen in-call Sounds" kan du deaktivere alle bannere, advarsler og deres ledsagende lyde under et opkald. Dette er en temmelig nyttig funktion, da indgående lyde under opkald kan være distraherende til tider.

RingerX Lite tilbyder også nogle ret anstændige valgmuligheder, når det kommer til at tilpasse advarsler til kontakter. Tweak tilføjer en ny del af sin egen nederst på hver post i lagerkontaktappen. Du kan i det væsentlige blokere nogen ved at lukke meddelelser fra dem. Det er også muligt at definere brugerdefinerede volumen- og vibrationsindstillinger for meddelelser, opkald eller e-mails. De samme indstillinger kan anvendes til blokerede og anonyme kontakter i bulk ved at gå til tweakens indstillingsmenu. Pro-versionen har en lignende sektion for ubesvarede tal, men det virker ikke i RingerX Lite. Ligesom begrænsningen for apps kan du til enhver tid have tilpassede indstillinger for maksimalt tre kontakter i Lite-versionen.

Udover de ovennævnte begrænsninger giver tweak's lite version dig den komplette oplevelse af pro-versionen, før du beslutter dig for at købe den, eller du kan bare fortsætte med at bruge den, hvis du vil tilpasse underretninger for op til tre apps og kontakter. Giv det en chance ved at gå til BigBoss-repo i Cydia-butikken, og hvis du virkelig kan lide det, opgrader til RingerX VIP til $ 2,99.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer