loader
bg-category
Forøg Windows 7 / Vista Copy Speed

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvad sker der, når du kopierer 500 + filer sammen til en anden destination på samme harddisk? I Windows Vista og Windows 7 kan det tage for evigt afhængigt af systemets ydeevne. Som standard bruger begge operativsystemer standardtråde for tråd til at kopiere filerne. Selvom Windows 7 kopierehastighed er lidt hurtigere, er det ikke nok for de fleste brugere.

Har du nogensinde hørt om HDD crash? Prøv at kopiere tusindvis af filer, og din gamle HDD begynder at lave lyde og måske endda fejle. Talent Copy V er et lille værktøj, der fremskynder overførslen op til 3 gange og begrænser samtidig de tomme HDD-hovedbevægelser, HDD-affald og støj.

Du skal bare kopiere filen (r) og mappen (e) som sædvanlig, og vælg Indsæt med Talent Copy-indstilling, når du indsætter den i en anden destination.

Kopiprocessen starter straks, og appen vil udnytte din processor fuldt ud ved at bruge flere tråde kombineret med avanceret algoritme. Du vil kunne følge det samlede fremskridt sammen med forskellige andre oplysninger.

Det blev oprindeligt bygget til Windows Vista, men understøtter nu også Windows 7-biblioteker, dvs. du kan hurtigt kopiere filer og mapper til Windows 7-biblioteker.

Udvikleren har kopieret 6686 jpeg-filer og 143 undermapper med en samlet størrelse på 513 MB med Talent Copy, og det var 3 gange hurtigere og meget mere støjsvag end den standard Windows Vista-kopi.

Download Talent Copy V

Talent Copy er egnet til HDD'er i RAID-konfiguration af enhver type. Det virker på både 32-bit og 64-bit operativsystemer.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære