loader
bg-category
Minus Udgivelser iPhone Og Android Apps Med Chat Feature [Review]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Populær billeddelingstjenesteMinus har udgivet en app til både iOS og Android platforme. Mens Minus 'webgrænseflade opmuntrer dig til at dele filer, opfordrer de mobile apps dig til at gøre venner med andre brugere af den tjeneste, der er i nærheden, hvilket gør det mere af en nærhedsbaseret personsøgningstjeneste ud over at blot være en fotodelingsapp. Minus til iOS og Android giver dig mulighed for at tage billeder, tilføje filtre og redigere billeder via Aviary image editor, der er integreret i appen, og lader dig finde billeder, der er taget i nærheden af ​​andre brugere. 'Billeder i nærheden' er hvordan du opfordres til at finde venner til at oprette forbindelse til, selvom du også kan søge efter brugere efter navn. En chat-funktion giver dig mulighed for at dele meddelelser, billeder og din aktuelle placering med enhver bruger. Interface klog, appen har meget at foregribe, og det vil nok tage dig lidt tid at lære hvor alt er.

Tilmelding og logning

Hvis du allerede har en Minus-konto, kan du logge ind på det og begynde at bruge appen. Hvis dette er første gang, du bruger tjenesten, kan du dog tilmelde dig en konto fra selve appen. App'en giver dig mulighed for at bruge oplysninger fra din Facebook-konto til formålet. Uploading af et profilbillede, når du tilmelder dig en konto, er obligatorisk, i modsætning til de fleste andre lignende tjenester, der har det som en mulighed.

 

Mennesker og billeder i nærheden

Når du er logget ind, giver Minus dig en kort rundvisning i appen og fører dig derefter til fanen 'Nærliggende'. Du kan vælge at se folk såvel som billeder taget i nærheden af ​​din nuværende placering. For brugere kan du se, hvor langt de er fra dig, hvor mange billeder de har delt, og hvornår de sidst var aktive. For billeder kan du se, hvor langt væk de blev taget. Hvis du trykker på et billede, vises dens detaljer. Du kan se billeder i fuld skærm, ligesom dem, gemme dem til din kamerarulle, og skriv en kommentar til dem.

 

Chat meddelelser

Du kan sende en chatbesked til enhver Minus-bruger, der bruger Minus iOS eller Android-appen. Besøg en brugers profil og klik på knappen "Meddelelse" for at sende enten en tekstbesked eller et billede. Du kan også dele din nuværende placering med dem. Dine samtaler er angivet på fanen 'Chat' og adskilt af brugernavn. Du kan også 'Favorite' en bruger du kan lide.

 

Deling af billeder

Fanen 'Kamera' giver dig mulighed for at tage billeder eller indlæse eksisterende fra din kamerarulle og uploade dem til Minus. Et billede kan redigeres, før det deles til din konto. Minus giver ikke egne filtre og bygger på Aviary's billedredigeringsværktøjer til formålet. Selvom man overvejer alt, hvad Aviary har at tilbyde, bør det nok for de fleste af os.

 

Dine profil- og appindstillinger

Fanen 'Profil' giver dig mulighed for at redigere dine Minus-profiloplysninger og sende en statusmeddelelse. Det var en lille buggy i vores test, og tog os et par forsøg på at gemme "Gender" -udvalget. Med tandhjulet øverst kan du administrere indstillinger for både appen og din konto. Du kan ændre den e-mail-adresse, der er knyttet til din konto, ændre din adgangskode, logge ud og veksle chatmeddelelser.

 

Det sociale aspekt af billeddeling

Minus synes at være opmuntrende brugere til at socialisere ved at dele billeder - noget Instagram er populært og har stadig en kant over. Minus-appen er mere som en chat-klient end et socialt netværk. Billeddeling er meget åben, uden nogen privatlivsindstillinger tilgængelige i appen. Filterne, der leveres af Aviary, er heller ikke unikke for Minus. Med hensyn til billedvirkninger og en ordentlig social netværksstruktur er Instagram med sine brugerdefinerede filtre og funktion til følgende brugere den klare vinder for nu.

Download Minus For IOS

Download Minus For Android

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer