loader
bg-category
Opdelte tekstfiler baseret på en brugerdefineret afgrænsning med hakliste

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Det kan ofte være svært at sende meget store filer via internettet eller kopiere dem til et langsomt USB 2.0 flashdrev. Næsten alle e-mail-, fildelings- og cloud storage-tjenester har en maksimal filstørrelsesgrænse for deres gratis konti, som normalt er i MB'er snarere end GB'er. Et andet scenario er, hvor du vil overføre en stor fil ved hjælp af et par lavkapacitets flashdrev, som du har brug for, hvor ingen af ​​dem har tilstrækkelig ledig plads til hele filen, men det totale ledige rum på dem alle er tilstrækkeligt nok til Formålet. I sådanne scenarier kan opdeling af store filer i mindre klumper være en god mulighed. Modtageren kan så fusioneres sammen for at få den komplette fil. Det er her værktøjer som Hakke liste Kom godt i gang. Dette gratis værktøj er specielt designet til at dele tekstfiler i mindre dele. I stedet for at bruge den normale filstørrelsesmetode kan du dele tekstfiler baseret på brugerdefinerede afgrænsere. Når du angiver en afgrænser, deles filen i hver forekomst af den afgrænsning i teksten.

Appens indlysende begrænsning er, at den kun er beregnet til tekstfiler. Selvom det kan betragtes som mere af en specialisering end en begrænsning. Selv om ikke alle af os måske skal håndtere store tekstfiler regelmæssigt, kommer flere af os, der arbejder i it-branchen, ofte på tværs af dem med store logfiler, rå datafiler, outputfiler fra software test og SQL-filer for store databaser er blot nogle få eksempler. Ikke alene kan et sådant værktøj være nyttigt til at splitte dem til overførsler og opbevaring, men også med det formål at adskille dem baseret på forskellige dataenheder indeholdt i dem, baseret på hvor et bestemt ord vises inden for dem, der fungerer som udgangspunkt for alle dele af data inden for dem.

Hovedgrænsefladen i applikationen giver dig mulighed for at vælge en destinationsmappe, hvor alle de delte filer vil blive placeret. Nedenfor kan du indtaste separationsafgrensningen og angive nummereringspolstring for nummereringsformatet for outputfiler (så hvis du vælger 2, vil filnavnet være File_01; hvis du vælger 3, vil det være File_001 og så videre) . Kildefiler kan tilføjes ved blot at trække og slippe dem over den nederste del af hovedgrænsefladen. Hvis du slipper mapper, bliver de scannet efter tekstfiler, som derefter deles efter samme afgrænsning.

Filerne med splitindholdet oprettes straks i outputmappen, så du kan bruge dem med det samme.

Hvis du vil vide mere om brugen af ​​appen, skal du åbne Hjælp-menuen og vælge Indhold. Du kan se, at der findes forskellige tokens, der kan bruges i din afgrænsning. For eksempel kan du opdele dokumentet, når der opdages en tom linje ved at indtaste $ r $ r $ r $ n i afgrænsningsfeltet. Du kan også separat bruge $ r, $ n og $ t for vognretur, linjefeeds og faner.

Hakliste er en bærbar applikation og fungerer både i 32-bit og 64-bit version af Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8.

Download hakliste

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer