loader
bg-category
Gratis version af Archos Video Player til Android udgivet til Play Store

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Sporting et visuelt attraktivt brugerinterface, der er fyldt med en overflod af video-afspilnings- og streaming-muligheder, Archos Video Player for Android blev udgivet i Play Butik tilbage i december som en $ 4,99 app (i øjeblikket prissat til $ 5,21). Hvis appens relativt stramme prismærke holdt dig fra at prøve det, er der nogle gode nyheder for dig: Virksomheden har netop lanceret en annonce-understøttet gratis version af Archos Video Player, der giver dig adgang til alle de funktioner, der tilbydes i den betalte ækvivalente . Udover at være en kvalitetsvideospiller, imponerer appen med sin mulighed for automatisk at hente film- og tv-udsendelsesinformation fra internettet til dine lokale og netværksmediefiler, komplet med relevante plakater og baggrunde. Derudover kan den prale af flere andre stilfulde funktioner, herunder universal mediefilformatunderstøttelse, mappe og biblioteksbaseret indholdsbrowsing, indbygget undertekstdownloader, SMB & UPnP-support, komplet tabletoptimering, bookmarking på videoindhold, information -rich hierarkisk visning af tv-shows, automatisk videoafspilning genoptagelse og meget mere.

Appens startskærm gør det nemt at navigere til dit lokale og netværksvideoindhold en brise, og viser også et eksempel på din sidst afspillede video i bunden. Det er herfra, at du kan gennemse dit lokale videobibliotek til dine yndlings tv-shows, film og nyligt afspillede medier eller benytte appens UPnP- og SMB-funktioner til at streame indhold fra dine netværksenheder.

 

Mens du gennemser dit videobibliotek, kan du skifte mellem liste- og plakatvisninger. En gang på informationsskærmen for en bestemt fil kan du sejle gennem alle medieoplysningerne, der vises oven på det automatisk hentede baggrund. Archos Player henter disse oplysninger fra kilder som IMDB og TheMovieDB. Det giver dig også mulighed for at hente undertekster fra forskellige online kilder og giver dig mulighed for at importere undertekstfiler fra enhedens SD-kort.

 

Udover at vælge et baggrund for dine videoer, kan du vælge en anden plakat / miniaturefil for hver fil som ønsket. Det er overflødigt at sige, at appen husker den sidste spillede position og bogmærke status for hver fil, du har spillet mindst én gang, og lader dig springe direkte til det ønskede sted fra bibliotekets eller filinfo skærmen.

 

I modsætning til MX Player og lignende, understøtter Archos Video Player ikke gestusbaseret afspilningskontrol. Under afspilning af videoer tilbyder den dog alle de nødvendige kontroller, som f.eks. Søgelinjen, skærmbilledet for videobalering, filinfo vinduet, rullemenuen for undertekstvalg, skærmrotationslås, lysstyrkeniveaujustering, skærmbeskedskift, valgmulighed for afspilningstilstand (enkelt fil , mappe eller gentaget afspilning) og selvfølgelig skifter video bogmærket.

Archos Video Player er for tiden kompatibel med enheder, der kører Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich og højere. Download links til både gratis og betalte varianter af appen er angivet nedenfor.

Download Archos Video Player Gratis til Android

Download Archos Video Player til Android (Betalt)

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer