Photo Sharing Service Pinterest udgiver sin officielle Android App

Photo Sharing Service Pinterest udgiver sin officielle Android App
Photo Sharing Service Pinterest udgiver sin officielle Android App
Anonim

Er du træt af at benytte Pinterests mobile websted eller alle de forskellige Android-klienter fra tredjeparter, såsom Galley + og PinHog osv., For at få adgang til din verden af dette fantastiske sociale netværk med sociale netværk? Måske er det tid til at få hænderne på den 'rigtige aftale'. Udover at opdatere deres iPad-optimerede app med et helt nyt UI, har skaberne af Pinterest netop annonceret den officielle Android-klient af deres feberishly fulgte fotodeling. Det er rigtigt, ventetiden er endelig forbi! Den officielle Android app af pinterest er nu tilgængelig i Google Play Butik. Det er gratis, tabletoptimeret og understøtter næsten alle sociale medier, der deler værktøjer, der er synonymt med Pinterest. Disse omfatter at oprette dine egne pinboards og udforske tusindvis af fotos fra under forskellige kategoribaserede digitale kort, mulighed for at udforske, dele, "pin", re-pin, bogmærke, ligesom og kommentere fotobaserede stifter, gemme yndlingsbilleder til din enhed graver dybt ind i din Pinterest-profil, søger interessante ting på tværs af netværket og befriender andre Pinterest-brugere, lige fra din mobilenhed. Selskabets seneste meddelelse om at åbne gratis abonnement på alle og andre er gentaget i sine officielle mobilapps, hvilket betyder, at hvis du ikke allerede ejer en Pinterest-konto, kan du nu få en til dig selv indenfor appen for helt gratis.

Image
Image
Image
Image

Kernekonceptet bag deling af fotos med Pinterest er lige så enkelt som det lyder. Hovedformålet med Pinterest er at give sine brugere en simpel og intuitiv social delplatform til fotodeling, der giver dem mulighed for at poste og udforske fotos i form af stifter under forskellige kategorier (henvist til som Boards). Så hvis du leder efter endnu en effekter / filtre-lades foto-deling app, vær så opmærksom på at Pinterest måske ikke er det mest passende valg.

Image
Image
Image
Image

Selvom det ikke er helt Holo-tema, imponerer UI of Pinterest for Android helt sikkert og lokker med sine pæne udseende og fængende animationer. Appens startskærm repræsenterer et fotofyldt virtuelt pinboard sportsfoto / pins, som deles af de folk og bestyrelser, du følger med mulighed for at oprette en ny pin, der sidder øverst til venstre. Du kan rulle lodret for at udforske alle de stifter, der er til stede på startskærmen, eller svejs sidelæns for at gå over til din Pinterest-profilskærm og Kategorier skærm.

Profilskærmen er en formular, hvor du kan holde en fane på dine Pinterest-tilhængere, brugere, som du følger, din favorit Boards, Pins & Kan lide, samt et opdateret nyhedsfeed af alle de aktiviteter, som dine venner og tilhængere gennemfører på netværket. Enhver specifik pin, bord eller personer, som du ønsker at søge efter, og enhver Pinterest-fotokategori, som du måske vil udforske, kan gøres fra kategorivinduet. For de ubevidste, kan Pinterest prale af en bred vifte af kategorier, der omfatter næsten alle vågner af livet, herunder biler, mode, sport, humor, børn, udendørs, hjemmedé, tatoveringer, kunst, bryllupper, dyr og hvad ikke. Alt du skal gøre er at vælge, og velsignet med en uendelig strøm af højkvalitetsbilleder, der tilhører den valgte kategori.

Image
Image
Image
Image

Som med enhver social netværksklient kan Pinterest dig interagere med det delte indhold på forskellige måder. Derudover kan du udforske andre stifter, der er delt af en bestemt bruger, begynde at følge dem på netværket eller blive fulgt selv. Du kan dele en pin yderligere, gemme den til din enhed (cool!) Eller rapportere imod billedet, alt sammen mens du ser en bestemt pinkode. En overraskende ting om Pinterest's officielle mobilapp (en tjeneste, der stoler på at være en grundig fotocentrisk platform), er, at det ikke vil lade dig feste dine øjne med fuldskærmsvisning af delte billeder (det omdirigerer dig til internettet app i stedet). Billeder, der downloades via appen, findes i DCIM / 100PINT / Pins mappe på dit SD-kort.

Image
Image

For dine egne uploadopgaver lader appen dig få et nyt billede eller importere en fra dit galleri. Derefter skal du vælge et relevant brugerdefineret kort fra puljen af tilgængelige indstillinger eller oprette en lige fra bunden.Når det er taget hånd om, skal du blot indtaste kort beskrivelse for billedet / stiften, vælge at dele den på Facebook og / eller Twitter, og endelig ramte Pin den.

Det er naturligvis nødvendigt at logge på lanceringen for at få adgang til din Pinterest-verden fra din mobil. En god ting er imidlertid i denne henseende, at du har den ekstra mulighed for at logge ind på appen med dit Facebook eller Twitter ID.
Det er naturligvis nødvendigt at logge på lanceringen for at få adgang til din Pinterest-verden fra din mobil. En god ting er imidlertid i denne henseende, at du har den ekstra mulighed for at logge ind på appen med dit Facebook eller Twitter ID.

Alt i alt; Pinterest kan nævnes som en næsten perfekt udgivelse til en debuterende app. Hvis noget, ville vi elske muligheden for at dele videoer og en slick little homescreen widget tilføjes til blandingen. Fra nu af er alt, hvad vi er tilbage til at sige, "lykke til med pinning"

Download Pinterest til Android

Download Pinterest til iPhone, iPad og iPod Touch

Opdatering: Den officielle Pinterest Android App er blevet opdateret i Play Butik med flere brugerdefinerede funktioner, herunder muligheden for at acceptere eller ignorere nye board invitationer, forlade gruppeborde, som du allerede er en del af, og se hvem der ellers er fastgjort til et bord med dig.

Populært emne.