loader
bg-category
Scan manuelt en fil med Windows Defender fra menuen Højreklik

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Tilbage da jeg var en tweenager, der netop havde lært at bruge en computer, ville jeg tilbringe timer om dagen og undersøge og finde den bedste tilgængelige sikkerhedsløsning til min pc. Jeg prøvede alle former for grundlæggende antivirus-, anti-spyware-software og beefed-up, all-in-one sikkerhedssuper fra f.eks. Norton, Kaspersky, Sophos, McAfee, ESET, Trend Micro og Panda. ødelægge min pc på grund af en skurkfil i et inficeret USB-flashdrev.

Reparation af systemet og uddragning af al dato fra den inficerede harddisk kostede min far mere end $ 100. Jeg lærte en værdifuld lektion den dag, og lektionen var: Intet antivirus i verden kan beskytte dig, hvis du ikke udøver grundlæggende computerhygiejne.

Nu kommer Windows 8 med et indbygget antivirus kaldet Windows Defender - tidligere et antispywareprogram. Det er ikke det bedste i den gratis antivirusindustri længere, men det giver god nok sikkerhed for de fleste mennesker, ligesom mig. Defender bruger minimale ressourcer, har en nem at bruge brugergrænseflade og er så un-påtrængende, at du ikke engang ved, at den er der!

Der er en lille ting, jeg ikke kan lide om Defender, selvom: Manglen på en manuel scanning mulighed for bestemte filer. Jeg taler om at højreklikke på en fil eller mappe og vælge "Scan with Windows Defender". Da jeg oprindeligt installerede Windows 8, sprang jeg rundt i Defender's indstillinger til dette, men til ingen nytte.

Nå, vi har stødt på en tweak, der tilføjer en sådan mulighed. Alt du skal gøre er at downloade og installere Windows Defender Status Manager for at se "Scan med Windows Defender" i din højreklik / kontekstmenu. Softwaren tilføjer også et ikon til systembakken, der viser den aktuelle tilstand af Windows Defender.

Hvad Windows Defender Status Manager gør, lancerer kommandolinjeversionen af ​​Windows Defender for at scanne den valgte fil.

Der er dog én advarsel: Du kan ikke scanne mapper eller flere valgte filer. Måske udvikleren af ​​tweak vil komme op med en måde at få det til at ske i fremtiden.

Windows Defender Status Manager er en helt gratis tweak du kan downloade fra linket nedenfor. Det virker på 32 såvel som 64-bit versioner af Windows 8.

Download Windows Defender Status Manager

Bemærk: Som skrevet giver ovenstående link en 404 ikke fundet fejl. Hvis det ikke er fast, når du læser dette, kan du downloade Vishal's registrerings script og bare dobbeltklikke på det for at få "Scan with Windows Defender" i din højre-klik-menu.

[via AskVG]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer