loader
bg-category
Hack: Google Talk, Picasa, Chrome Password Recovery

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Google Password Decryptor er et kraftfuldt værktøj, der kan dekryptere adgangskoderne til populære Google-desktopprogrammer i Windows. Google bruger en særlig algoritme til at kryptere og gemme de gemte adgangskoder, så brugerne ikke behøver at indtaste adgangskoden igen og igen.

Google Password Decryptor hacks og dekrpterer de gemte adgangskoder til forskellige Google desktop applikationer og afslører dem i en simpel listevisning. De understøttede apps er Google Talk, Picasa, Desktop Search, GMail Notifier og Chrome. Det kan også vise gemte adgangskoder fra Google i Internet Explorer.

Dette kunne være nyttigt for dem, der måske har glemt deres adgangskoder, men ellers hvis en anden får fat i din computer, overveje dine adgangskoder stjålet! Og jeg troede, at Google-krypteringsalgoritmen var uhakkelig, ikke længere.

Du skal blot uploade værktøjet og trykke på knappen Start Recovery. Google-kontonavnet sammen med adgangskoderne vises øjeblikkeligt i hovedvinduet.

Dette værktøj er en kraftig påmindelse, hvorfor alle bør holde deres computere låst og beskyttet til enhver tid. Da det er et bærbart værktøj, kan enhver, der har adgang til din computer, tjekke adgangskoderne.

Bemærk venligst, at det kun viser gemte adgangskoder. Hvis adgangskoderne ikke gemmes, gemmer Google dem ikke på computeren, og er derfor ikke hackable.

Download Google Password Decryptor

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer