loader
bg-category
Følg nyheder fra den sportslige verden på Windows 8 med sportsrepublikken

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Websider som ESPN, SkySports og Yahoo! Sportshjælpsport aficionados holder sig ajour med de seneste nyheder og begivenheder i sportsverdenen. Men når du overvejer Sportsrepublikken, kan alle de ovennævnte muligheder virke som andet valg. Sports Republic-appen har allerede haft en hel del succes på Android og iOS, og nu er den tilgængelig på Windows Store til Windows 8 og RT-enheder. App'en giver dig adgang til sportsrelaterede nyheder, artikler, billeder og overskrifter af dine yndlingshold og spil i et imponerende Moderne UI. Selv om det virker lidt kort på funktioner i forhold til dets iOS- og Android-modparter, gør det alligevel en fantastisk ny adgang til Windows Store.

Appen sporter et flisebaseret interface med et grønt tema fra top til bund. Hovedskærmen giver adgang til forskellige dele af appen, herunder billeder, alle nyheder, topnyheder og de sportsgrene, du tilføjer som favoritter. Du kan rulle vandret for at få adgang til alle disse sektioner.

Billederne i appen er ret interessante. Det viser thumbnail previews af billeder, der tages på forskellige sportsbegivenheder, spil, ceremonier osv., Og du kan klikke eller trykke på en miniature for at se billedet i fuld skærm.

En mini-beskrivelse af billedet vises også, når den ses i fuldskærmstilstand. Manglen på navigationsknapper på denne skærm for at flytte til andre billeder gør det dog mindre uintentivt, da man skal gå tilbage til forrige skærm for at vælge et andet billede.

Det mest prisværdige træk ved appen er antallet af emner og sportsgenrer, det har i sit arsenal. Du kan tilføje forskellige spil og sportskanaler til dine favoritter, hvilket hjælper med hurtigt at få adgang til deres sektioner direkte fra hovedskærmen. Emner kan vælges under valg, sidst tilføjede og mest populære kategorier.

At trykke eller klikke på en histories flise afslører den underliggende historie. Sammen med læsning af hele artiklen kan du også få adgang til andre emner eller nyhedskategorier relateret til den aktuelle historie. Teksten er skarp og skarp, og du kan ændre størrelsen på skrifttypen under appens indstillinger for en mere optimal læsning. Appelinjen indeholder knapper til Opdater, Tilføj / fjern favorit og Pin, hvoraf den sidste gør det muligt at knytte den aktuelle historie direkte til Windows 8 Startskærm for hurtig adgang.

Under indstillingerne kan du ændre din region fra rullemenuen for at få det mest relevante indhold. De tilgængelige muligheder omfatter USA, Frankrig, Spanien, Storbritannien, Tyskland, Italien og International. Desuden kan skrifttypen også justeres via skyderen.

Sports Republic er uden tvivl en af ​​de bedste nyhedsaggregat apps, vi har set på Windows 8 / RT. Test af appen blev udført på Windows 8 Pro, 64-bit.

Download Sports Republic

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer