loader
bg-category
Windows 8 og RT Touch Options Forklaret

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Microsofts foray i verden af ​​touch-baserede enheder begyndte for længe siden med Windows Mobile og Windows til Tablet PC'er, selv før iOS og Android eksisterede. Selvom det ikke lykkedes at konkurrere med disse nye platforme, besluttede Microsoft at give Windows en helt ny retning, hvilket resulterede i oprettelsen af ​​Windows 8 baseret på den flisebaserede grænseflade, der først blev introduceret i Windows Phone 7. For enheder udstyret med berøringsskærm og stylusindgang , Windows 8 og RT tilbyder funktionerne Pen og Touch-valg i kontrolpanelet for at justere indstillinger for pen og touch-indgang på enhederne. I dette indlæg vil vi give en forklaring på hver indstilling til touch-baserede enheder, der tilbydes af Windows 8 / RT, og guide dig om, hvordan du ændrer det til din fordel. Vær opmærksom på, at penindstillinger ikke er tilgængelige, hvis din enhed ikke følger med en pen / stylus.

Du kan kun se Pen og Touch-indstillingerne i kontrolpanelet kun på berøringsbaserede enheder. Vi kunne ikke finde ikonet i kontrolpanelet på en Windows 8-bærbar computer uden en berøringsskærm, hvilket giver perfekt mening.

De enheder, der ikke har en Pen-funktion, har kun de Touch-relaterede indstillinger tilgængelige under Pen og Touch. Disse indstillinger giver dig mulighed for at ændre indstillinger relateret til Double-Tap samt Press and Hold gestures. Derudover kan du også vælge at vise eller skjule visuel feedback (i form af små grå linjer, der følger din finger) og optimere det for bedre synlighed under projektion til en ekstern skærm.

Et dobbelt tryk svarer til et dobbeltklik med musen, mens tryk og hold gestus udfører musens højreklik-funktion, da du ikke kan gøre et venstre tryk eller en højre-tryk med fingrene. Der er to dobbelttrykindstillinger tilgængelige, justerbare gennem skydere: Hastighed og rumlig tolerance. Hastighed giver dig mulighed for at justere den maksimale tidsforsinkelse mellem to successive vandhaner, der skal anerkendes som et dobbelt tryk. Hvis du flytter skyderen til venstre, kan du genkende relativt langsommere flere kraner (med længere forsinkelse) som en dobbelt tryk, mens du flytter den til højre, skal du gøre begge kraner hurtigere. Alternativet Rumlig Tolerance giver dig mulighed for at angive den maksimale afstand mellem punkterne i to successive vandhaner for at genkende dem som et dobbelt tryk. Hvis du f.eks. Trykker på en gang i et hjørne og straks trykker på et andet hjørne af enheden, vil den ikke blive genkendt som et dobbelt tryk, selvom hastigheden er indstillet til Langsom. Selvom det ofte ikke er muligt at trykke successivt på den nøjagtige samme pixel på grund af menneskelig fejl, og denne mulighed kan være virkelig nyttig for personer med handicap, der forhindrer dem i at holde fingrene stabile, mens de tapper. Mens du konfigurerer begge disse indstillinger, kan du teste dem ved hjælp af den givne testsektion og gemme dem, når du har alt, hvad du vil.

Tryk og hold efterligner musen med højre klik. Du kan aktivere eller deaktivere denne indstilling ved at bruge afkrydsningsfeltet øverst. Skydehastigheden gør det muligt at ændre den tid, du skal trykke på og holde fingeren over et objekt, før der udføres en højreklik-handling. Med varighedsklaperen kan du ændre tidsmængden under tryk og hold for at udføre en højreklik-handling for at udføre en handling svarende til at trække musen med den højre knap og trykke på den for at få en menu til de valgte filer.

Det er det til Touch-mulighederne i Windows 8 og RT. Har du spørgsmål, er du velkommen til at spørge i kommentarerne.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer