loader
bg-category
Få meddelelser til Gmail, Facebook, Twitter og mere i Chrome med Chime

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

At få underretninger til din Facebook eller Twitter-aktivitet er let; Du kan finde utallige udvidelser, der gør det muligt for dig. Hvad der er svært, er at finde en udvidelse, der giver dig beskeder om flere andre webtjenester som LinkedIn, Quora, Stack Overflow og nok mere. Selvom du skulle finde en meddelelsesudvidelse for hver af disse tjenester, vil du ende med flere forskellige udvidelser installeret på din browser. Chime er en Chrome-udvidelse, der bringer dig desktop notifikationer til Gmail, Twitter, Facebook, Reddit, LinkedIn, Quora, Github, Flickr, Stack Overflow og Foursquare i en enkelt pakke. Nylige meddelelser vises som pop op i dit browservindue, og du kan også se alle meddelelser fra et centralt notifikationscenter. Det er overflødigt at sige, at du kan vælge, hvilken af ​​disse tjenester du vil modtage underretninger for.

Når den er installeret, aktiverer Chime automatisk de tjenester, du er logget på, hvilket eliminerer behovet for at forbinde dem manuelt til udvidelsen. Den første menu, der vises efter installationen, giver dig mulighed for at vælge de tjenester, du vil aktivere udvidelsen til, og tilføje de, du ikke er logget på.

Når du har ramt Fortsæt, begynder du straks at modtage underretninger. Underretninger fungerer perfekt både på Windows og Mac. Du vil bemærke en farvet lodret bjælke til venstre for hver meddelelse; dens farve afspejler den tjeneste, som anmeldelsen er til for at hjælpe dig med at identificere det hurtigt.

 

Hvis du vil se alle meddelelser i din browser, skal du klikke på ikonet Chime ved siden af ​​webadresselinjen. Du får vist alle dine anmeldelser her i kronologisk rækkefølge. Hvis du bevæger musen til højre for en meddelelse, vises der en markering, så du kan markere anmeldelsen som læst. Hvis du klikker på en meddelelse selv, vil du tage den pågældende aktivitet på tjenesten. Hvis du klikker på en meddelelse i popup-vinduet eller i fanen, markeres de automatisk som læst. Hvis du vil se alle underretninger på en separat fane, skal du klikke på knappen "Alle meddelelser" nederst.

Fliserne til venstre på siden 'Alle underretninger' giver dig mulighed for at filtrere underretninger af den tjeneste, de repræsenterer. Du kan se underretninger for alle tjenester, kun for en eller flere af dem på én gang.

Chime er fremragende til hvad det gør, og det eneste dårlige ved det er, at det kun er tilgængeligt for Chrome. Hvis udvikleren også skulle tilføje de samme sorteringsindstillinger, der er tilgængelige på siden "Alle underretninger" til den flydende popup, ville det også gøre det lettere at foretage kontrolmeddelelser. Med Chime installeret, kan du slippe af med alle individuelle meddelelsesudvidelser, du har installeret for hver tjeneste, og lindre nogle af belastningen på din browser.

Installer Chime fra Chrome Webshop

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer