loader
bg-category
picq til Android: Photo Collage Creator med stilfulde layouts og effekter

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Foto collage skaber og editor apps er tilgængelige af hundredvis i både Google Play Butik og iTunes App Store. I henhold til dit krav kan du finde den ideelle app, der fusionerer dine specifikke fotosamlinger i en vidunderlig collage, komplet med visuelt tiltalende layouter, effekter, filtre, rammer og andre. Men som det ofte er tilfældet med de fleste sådanne apps, kan du kun vælge fra en håndfuld collage layout skabeloner uden at have stor kontrol over at tilpasse disse billeder på individuel basis. Det er her Picq skinner. Denne gratis Android-app giver dig mulighed for individuelt at ændre størrelse, repositionere, forbedre, dekorere og anvende effekter på hvert enkelt billede og fusionerer dem derefter i et collagelayout efter eget valg. Ved hjælp af picq kan du oprette en meget tilpasselig collage indeholdende så mange som ni forskellige nyindfangede eller lokalt importerede billeder. Der er masser af statiske og dynamiske collage layouter at vælge imellem, hvor dannelsen af ​​hver enkelt skabelon fortsætter med at ændre sig ud fra antallet af billeder, du ønsker at medtage i den.

 

Udover at være en praktisk collage maker, har picq en anden attraktiv funktion i fra en Windows Phone-stil flisebaseret startskærm, der afspiller diasshow af fotos fra en mappe på dit SD-kort, som du kan vælge. Til dette formål skal du blot navigere til appens indstillingsskærm og aktivere 'Slideshow Env' mulighed for at nyde et brugerdefineret lysbilledshow på din startskærm kureret fra dine yndlingsbilleder. Bemærk venligst, at du kun får vælge en mappe, der indeholder fem eller flere fotos.

Men det er appens collage-making-evne, der kan nævnes som sin førende forte. picq giver dig mulighed for at gemme dine fotofyldte collager i tre forskellige opløsninger: 400 × 400, 800 × 800 og 1024 × 1024. Som nævnt ovenfor kan du optage nye billeder eller importere maksimalt ni forskellige fotos fra SD-kortet for at oprette en ny collage.

 

Når du har importeret billederne, bliver du taget til appens collageredigeringsgrænseflade, hvor du kan begynde at spille rundt med de forskellige layouter, redigeringsværktøjer, udsmykningsindstillinger og effekter, der tilbydes af appen. Ethvert billede tilføjet til collagen kan manøvreres på flere måder, og du har også mulighed for at konvertere et bestemt foto til form af et hjerte, ellipse, firkant, stjerne, blomst eller samtaleboble. Personligt set har hvert statisk og dynamisk collagelayout udbudt af picq sin egen appel, og det er ret svært at vælge den bedste fra hele partiet.

 

Fra redigeringssynspunktet er det tilladt at skifte et billede, dreje det med uret / mod uret og dreje det vandret / lodret. Fanebladet Decorate tilbyder flere billedredigeringsværktøjer som baggrunde, klistermærker, rammer, pakker og streger. De fleste af de godbidder, der er tilgængelige under denne særlige fane, skal først downloades fra internettet. I denne henseende tilbyder appens dedikerede online-bibliotek alle tilgængelige ting under betalt og gratis kategorier.picq-kontoindehavere kan logge ind på appen for at købe godbidderne og holde styr på deres købshistorik, mens nye brugere kan registrere sig for en konto fra selve appen.

 

Ved at navigere til fanen Effekt, kan du vælge den relevante billedeffekt for et bestemt billede eller alle billeder i collagen og tinker med indstillingerne for lysstyrke, kontrast og mætning af et hvilket som helst foto, du vil have. Når collagen er gemt, kan du få adgang til den ved at navigere til picq-mappen på dit SD-kort.

Det er mærkeligt nok, at der ikke er nogen mulighed for at se indbyggede collager, der er oprettet med picq, og at appen heller ikke understøtter muligheden for at dele disse billeder fra appen. På trods af disse manglende funktioner skal picq være belønnet som en slick app, der tilbyder en forholdsvis ny blanding af fotokollage på Android.

picq er gratis tilgængelig i Play Butik, og kræver, at Android 2.3.3 Gingerbread eller højere skal køre. Du kan få fat i appen via linket nedenfor.

Download picq til Android

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer