loader
bg-category
Sådan Jailbreak Microsoft Overflade & Andre Windows RT Tablets

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Du har hørt det rigtigt - jailbreaken til Windows RT er endelig her! Selv om jailbreakmetoden selv oprindeligt blev fundet et par dage tilbage af XDA medlem clrokr, var det på ingen måde en nem opgave for en gennemsnitlig Joe at bruge den, da det involverede manuelt at overordne kernekode i hukommelsen. Takket være en anden XDA veteran netham45 har vi nu en meget lettere løsning i form af RT Jailbreak Tool det gør jailbreak processen enkel for alle. Med Microsoft Surface allerede derude og flere andre Windows RT tabletter, der frigives i disse dage, er dette helt sikkert et gennembrud og måske endda udløser mere salg til platformen, især blandt entusiaster og strømbrugere. En sådan mulighed ville åbne porten til homebrew-fællesskabet for at opbygge usignerede desktopapps til Windows RT-enheder, men fra nu af er hovedformålet med jailbreak at give brugerne mulighed for at køre havne i eksisterende desktopapps kompileret til RT's ARM-arkitektur.

Da Windows RT ikke tillader eksekvering af EXE-filer fra tredjeparter på grund af dets ARM-arkitektur og begrænsninger, der er fastsat af Microsoft, afhænger jailbreak-værktøjet på en BAT-fil. Du skal bare køre BAT-filen, følg nogle instruktioner på skærmen, og det er det. Så uden yderligere ado, lad os fortsætte med det.

Disclaimer: AddictiveTips-teamet holdes ikke ansvarligt, hvis værktøjet forårsager skade på din enhed, herunder korrupte OS-filer, Windows-funktionsfejl eller endda midlertidige / permanente enhedstegninger, så fortsæt på egen risiko.

Først skal du udpakke indholdet af den downloadbare ZIP-fil i en mappe og omdøbe biblioteket efter din smag, f.eks. 'Easy Jailbreak Tool' som vist på skærmbilledet nedenfor. Du vil have brug for en Modern UI-filarkiv-app som 8 Zip til filudvinding, eller du kan bare downloade filen på din pc, udtrække dens indhold og derefter kopiere den mappe til din tablet.

Derefter åbner du den pågældende mappe og udfører filen 'runExploit'. Ved lanceringen starter værktøjet automatisk jailbreak-processen, og alt hvad du behøver er at følge nogle selvforklarende instruktioner på skærmen, og bekræft et par beskeder.

Når jailbreak-processen bringer vinduet Udviklerlicens op, skal du trykke på 'Jeg accepterer' for at fortsætte, hvorefter du skal logge ind på din Microsoft-konto for at få udviklerlicensen.

Indtast bare dit Microsoft-konto-id (eller e-mail) og adgangskode, og tryk på 'Log ind'. Efter et par sekunder ind i processen fremkommer en anden dialog, der bekræfter den vellykkede overførsel af udviklerlicens. Når det gør det, skal du blot trykke på Luk.

Senere, når værktøjet spørger om du vil fortsætte med processen, skal du trykke på Y efterfulgt af Enter-tasten for at fortsætte. Når værktøjet beder om at pakken er blevet installeret, skal du blot trykke på Enter.

Tryk derefter på knappen Volume Down på din tablet, når du bliver spurgt af værktøjet, for at afslutte jailbreak processen.

For at bekræfte, om alt gik som det skulle, skal du kigge efter 'Get Kernel Base' flise på startskærmen. Det skal bemærkes, at jailbreaket vil blive nulstillet, hvis du genstarter enheden. I så fald skal du bare køre BAT-filen igen og trykke på Volumen ned, når du bliver bedt om det. Imidlertid behøver alle de andre ovennævnte trin ikke at gentages hver gang, medmindre du fjerner den Moderne UI Få Kernel Base-app.

Tillykke med, du har lige jailbroken din Windows RT tablet! Du er velkommen til at skrive en kommentar nedenfor, hvis du løber ind i et problem.

[via XDA-udviklere]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer