loader
bg-category
AlbumFlow For WP7: Smuk Musikafspiller Med En Cover Flow View

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Når det kommer til udseende og brugergrænseflade, kan Windows Phone 7 helt sikkert holde sig selv mod Android og iOS, og det fremgår tydeligt af den smukke Zune musikafspiller på WP7. Music & Videos hub, som det er korrekt kendt som, blev endnu bedre med Mango opdateringen på grund af den låseskærm album kunst support, der blev tilføjet den. Men som de siger, er der altid plads til forbedring, og tilsyneladende er det udvikleren af AlbumFlow tanke. Appen indeholder dit musikbibliotek på en flydende og interaktiv måde, og du kan bogstaveligt talt flyde gennem din musik i denne forenklede musikafspiller.

Det bedste ved AlbumFlow er, at det vil ikke kun vælge de album kunst, der er blevet downloadet via Zune, men noget tilknyttet billede med en sang eller kunstnere vil gøre. Det betyder, at du kan begynde at bruge denne app som en komplet erstatning for stock musikafspilleren. Brug af appen er enkel, og det er ikke rodet med for mange komplicerede muligheder. Du behøver ikke engang at importere dine biblioteksposter til AlbumFlow, da appen vil gøre det helt alene, så snart du starter det for første gang. AlbumFlow kommer ikke med mange tilpasningsindstillinger for at holde alt enkelt, og du skal bare skubbe gennem miniaturerne til albumkunst til sanglisten nedenunder for at blive opdateret øjeblikkeligt.

 

Hvis du kun har individuelle sange med albumkunst, viser appen kun en post under miniaturerne; ellers vil indholdet af hele albummet blive fremvist. For at spille en sang skal du bare trykke på den blå pil ved siden af ​​den, og når du har gjort det, kan du navigere ud af appen, og sangen fortsætter med at afspille ligesom en sang fra aktørafspilleren.

AlbumFlow er måske ikke meget i form af ny funktionalitet, men for den unikke brugeroplevelse den giver, er appen bestemt et forsøg værd, specielt da det er gratis.

Download AlbumFlow

Opdatering: En af fejlene i appen er nu blevet stryket ud, og AlbumFlow er blevet opdateret for at vise alle albummerne i dit musikbibliotek, også de uden albumkunst. Appen viser nu også album kunst på hele skærmen, hvis du holder din Windows Phone i liggende tilstand. Også musikafspilleren er lige så god som bestanden en, der har modtaget en tidsvarighed HUD for hvert spor sammen med nogle virkelig nyttige kontrolændringer.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer