loader
bg-category
AntTek Floating Android Dictionary hjælper hurtigt definere / oversætte ord

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Flydende apps er en fantastisk måde at udnytte både det større skærmrum og den hurtigere processor, du får i disse dage med tablet-enheder og smart-skærme. Efter at den første flydende app kom ud for omkring 6 måneder siden, ser vi mange af dem, der vises i Play Butik. Det bedste er, at de ikke er begrænset til en bestemt funktion, og kan bruges til at gøre alt, der er beregnet af udvikleren, såsom Floating Browser Flux! der lader dig surfe internettet ved hjælp af en flydende grænseflade og flydende YouTube Popup Video, en flydende afspiller til YouTube, der kan fungere over et andet appvindue. I dag præsenterer vi formentlig et af de mest nyttige værktøjer, der kan bruges som en flydende app: en ordbog. AntTek Dictionary giver dig mulighed for at søge efter ord mod flere onlineordbøger og relaterede tjenester, herunder Google Dictionary, Wikipedia, Google Translate, Bing Translate og meget mere. Appen har også et flydende GUI, som giver dig mulighed for at søge efter ord, mens du bruger andre apps som en browser, så du kan multitask uden at skulle ændre fokus fra den primære app. Mere om AntTek Dictionary efter springet.

Når du starter appen for første gang, åbner ordbogsadministratoren og giver dig mulighed for at tilføje flere ordbøger eller ændre konfigurationsindstillingerne for de nuværende. Tryk på op-knappen for at ændre placeringen af ​​den valgte ordbog på listen (søgeresultater vises i samme rækkefølge) og knappen Indstillinger for at ændre konfigurationen.

 

For at tilføje flere ordbøger skal du trykke på knappen Tilføj dikt øverst til højre og vælge Tilføj online dikt. Du kan tilføje søgemaskiner som Bing Translate, Google Translate, Google Dictionary, Wikipedia og Yahoo Spelling Checker osv. Desuden har du lov til at vælge en anden baggrundsfarve, tekstfarve, tekstfont og tekststørrelse for hver ordbog, du tilføjer.

 

Når alt er indstillet, kan du let søge efter ord ved at indtaste dem i søgefeltet øverst. Fra det øjeblik vil lanceringen af ​​appen åbne søgemodulet direkte i stedet for at tage dig gennem ordbogskonfigurationen.

Ved at trykke på Menu-knappen kan du åbne ordbogsadministratoren igen, genindlæse den aktuelle ordbog, gå til appindstillinger eller få hurtig hjælp. Menuen Indstillinger giver dig mulighed for at angive søgerelaterede valgmuligheder, som f.eks. Matchstrategi og søgeresultatgrænse, og justere Hurtigsøgning og Sprogindstillinger.

 

For at aktivere den flydende grænseflade til ordbogen skal du sørge for, at Hurtig søgning er aktiveret i appindstillinger. Dernæst skal du åbne meddelelsespanelet og vælge AntTek Dict-genvej for at aktivere det flydende vindue. Når den er indlæst, kan den bruges til nemt at søge efter ord i alle de udvalgte ordbøger uden at forlade appen du arbejder i.

 

Men ligesom en anden flydende app kan dens sande anvendelighed opleves på en tablet-enhed eller en smartphone som Galaxy Note eller Note II med en tilstrækkelig mængde skærmfast ejendom. Da det flydende vindue er omdirigerbart og bevægeligt, kan du holde det åbent på siden, mens du gør dit arbejde, hvilket sikrer, at der ikke går tid til at skifte mellem forskellige apps eller browserfliker for at se betydningen eller oversættelserne af nye ord.

App'en fungerer perfekt på en mobiltelefon eller en gennemsnitlig opløsningstabel, men har brug for bedre skalering, når det kommer til tabletter med meget høj opløsning som Nexus 10. Forhåbent kan udvikleren løse dette mindre problem i den næste udgivelse af appen.

Download AntTek Dictionary til Android

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer