loader
bg-category
Lyt til dit Google Play musikbibliotek på Windows 8 med gMusic

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Google Play Musik er Googles svar på iTunes Store, Amazon MP3 og lignende. Det er en skybaseret musik service fra Google, som giver brugere mulighed for at lytte til musik og købe nye numre og album fra Play Butik.Mobilappen til Google Play Musik installeres som standard på Nexus-enheder og kan installeres fra Play Butik på andre enheder, der kører Googles Android-mobiloperativsystem. Ved hjælp af en Google-konto kan du også få adgang til afspilleren fra din webbrowser. Den er vært for både gratis og betalt musik afhængigt af hvilken distributionsform kunstneren eller pladeselskabet vælger. Hver bruger har lov til at uploade op til 20.000 af deres egne sange til tjenesten gratis, og musik kan spilles online såvel som gemt på din enhed til offline afspilning.

At være en mobil platform er Windows 8 og RT-drevne tabletter en god mulighed for folk, der kan lide at bære deres enheder rundt, men hvis du allerede er en Android-bruger, synes at købe de samme sange igen fra Xbox Music til din Windows 8-enhed, som en spild af penge. I dag bringer vi dig en app til Windows 8, der hedder gMusic Det giver dig mulighed for at få adgang til dit Google Play Musikbibliotek og lytte til alle sangene på din Windows 8 og RT-enhed. Det giver dig også mulighed for at bedømme sange, oprette spillelister og søge efter ny musik fra appen.

Når du starter appen for første gang, bliver du bedt om at indtaste login-oplysningerne på din Google-konto for at få adgang til din musiksamling. Enhver musik, du har købt og spillelister, du har oprettet, bliver automatisk opført i appen.

Hovedgrænsefladen giver dig mulighed for at se alle sange (inklusive alle de frit tilgængelige sange og enhver musik, du har købt eller uploadet), højkvalitets sange, spillelister og sange grupperet efter kunstnere, album og genrer. Hvis du klikker på en gruppe, kommer du til sin hovedside med alle de sange, der er inkluderet i den, der er nævnt pænt med deres navn, afspilningstid, kunstner, antal gange du har spillet det og bedømmelse.

Vælg en sang for at hente applinjen for afspilningskontroller og lave afspilningslister. Tryk på knappen Play for at opkøbe hele afspilningslisten og starte afspilningen. Desuden kan du bedømme sange mellem 1 og 5 stjerner efter din smag.

Du kan oprette en afspilningsliste ved at vælge en sang, vælge Afspilningsliste fra programlinjen og vælge afspilningslisten for at tilføje det valgte spor til.

Den øverste bjælke giver dig hurtige adgangsforbindelser til forskellige dele af appen, som f.eks. Hjem, Kø, Afspilningslister, Kunstnere, Album og Genrer.

Tryk på Win + Q eller hent Search Charms på højre side for at søge efter sange, der er tilgængelige på din Google-konto.

gMusic virker på både 32-bit og 64-bit versioner af Windows 8.

Få gMusic fra Windows Store

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer