loader
bg-category
PDFNut til Mac er en stor PDF-læser med tabbed visning

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Siden jeg begyndte at bruge en webbrowser, der understøttede faner (noget der ikke skete for mig, før Chrome debuterede), har jeg altid følt, at faner var den rigtige måde at se alle typer indhold på. De gør surfing og navigation let og manglen på vinduesrør er en ekstra fordel. Dette er en af ​​grundene til, at jeg finder manglen på tabbed browsing i både Finder on Mac og File Explorer på Windows 8 for at være forvirrende. Den gode ting er, at tabbed browsing tendens har fanget på og spredt til alle mulige applikationer gennem årene.PDFNut Der er en gratis Mac-app tilgængelig i Mac App Store, der anvender dette koncept til PDF-visning. App'en giver dig mulighed for at åbne flere PDF-filer i forskellige faner, indeholder en bogreol, som du kan tilføje filer til, ved at trække og slippe dem på appen, tillade bogmærker og annotere sider, søge efter tekst i en PDF-fil og understøtter indholdsfortegnelsen.

Når du først starter PDFNut, vil det vise et tomt vindue, der beder dig om at trække og slippe filer på det. Når du tilføjer filer, opretter du et separat bibliotek for dem i appen. Dobbeltklik på en fil, og appen åbner den i en ny fane. Fanerne kan trækkes rundt for at ændre deres ordre.

De eneste kontroller, du vil se, er i øverste bjælke. Du har en bogmærke-knap til at markere en side, muligheden for at vise eller skjule sidelinjen, hvor indholdsfortegnelsen vises og et annoteringsværktøj, der lader dig markere eller omslutte tekst til fremtidig reference.

En markeret side har et rødt bånd i sit øverste højre hjørne. Alle bogmærker kan fås fra den lille rullemenu øverst til højre på toplinjen.

Selvom PDFNut er let og hurtigt, har et pænt, minimalt design og understøtter fanebladevisning, er der to hovedfunktioner, som brugerne vil savne: Manglen på en søgelinje for biblioteket, der er oprettet, og visse grundlæggende panorering og navigationskontrol. Det understøtter heller ikke tastaturgenveje, hvilket betyder at du skal gå igennem højreklikk-kontekstmenuen for at gøre de enkleste opgaver, som at zoome ind / ud på en side.

Når det er sagt, er appen ny i butikken, så vi kan stadig se mange tilføjelser og forbedringer i fremtidige opdateringer. Linket, der følger nedenfor, fører dig til sin Mac App Store-side.

Download PDFNut fra Mac App Store

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer