loader
bg-category
Hurtigt opret en professionel CV med karrieren Igniter Resume Builder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvem ønsker ikke at lande deres drømmejob? Selv om du har det, der kræves for at være den rigtige person til jobbet, vil HR-rekruttererne sandsynligvis ikke give dig en chance, hvis dit CV ikke taler for sig selv, og mange af os overser vigtigheden af ​​en genoptage i denne henseende. Et godt CV giver et glimrende første indtryk og giver rekruttererne en bedre chance for at analysere din faglige værdi. De fleste rekrutteringsfolk skimmer simpelthen gennem jobansøgninger, mens man kasserer unprofessionelt forberedte CV'er for at spare deres egen tid. Hvis du hurtigt vil oprette et CV eller CV, der giver dig en kant ved at få et indtryk på HR-afdelingen, når de begynder at gå igennem det, skal du prøve at give Karriere Igniter Resume Builder et skud. Det er et Windows-program, der gør det muligt at oprette en professionel CV i nogle få enkle trin, og du kan også gemme output som en DOC-fil.

Den guidenbaserede grænseflade af værktøjet hjælper dig med at designe hver del af genoptagelsen. Et godt CV indeholder generelt kontaktoplysninger for ansøgeren, deres mål, uddannelseshistorie, eventuelle ekstra certificeringer, de besidder, tidligere erhvervserfaring, færdigheder besidder og referencer, der kan garantere dem. Resume Builder tilbyder felter til al denne information; alt du skal gøre er at indtaste de relevante detaljer under hver fane, og klik på Næste, indtil du når det sidste trin. Du starter med at indtaste dine personlige oplysninger, herunder som navn, boligadresse og kontaktoplysninger, i afsnittet Kontaktoplysninger.

Op næste kan du tilføje dine uddannelsesmæssige detaljer for op til tre forskellige kvalifikationer. Derudover kan du også indtaste diverse certificeringer, du har tjent, mens du studerer eller arbejder.

Op næste kommer Arbejdserfaringen med sektioner for op til tre tidligere arbejdsgivere. Derefter skal du bare skrive ned dine evner og indsætte referencer, der kan hjælpe rekruttererne med at analysere din persona. Når du har indtastet alle de nødvendige detaljer, skal du klikke på Gem resume under Referencer-fanen og vælge output-mappen for at gemme DOC-filen.

Skærmbilledet nedenfor viser et eksempel CV, som jeg lavede ved hjælp af Career Igniter Resume Builder. Da slutfilen er i DOC-format, kan du altid tilføje yderligere detaljer senere i din yndlings tekstbehandler, der understøtter formatet.

Resume Builder fungerer på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8. Testningen blev udført på Windows 8 Pro, 64-bit udgave.

Download Career Igniter Resume Builder

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer