loader
bg-category
PIP-kamera giver dig mulighed for at pakke fotos i en unik samling af scener

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Tilføjelse af fotorammer til billeder, mens du redigerer dem på en telefon, er noget, mange mennesker gør, men de fleste gange består disse grænser af tilfældige mønstre, der ikke rigtig tilføjer meget til selve billedet. Applikationer som den populære PhotoFunia tager rammer til det næste niveau med unikke foto-inden-billed effekter, som kunne være rige scener fra eksotiske lande, vejside billboards eller enhver anden scene, der kan pakkes om et billede. PIP kamera er en samling af sådanne billedrammer og sigter mod at fungere som den perfekte app til selvoptagelse, app screenshots og billeder, der har behov for noget ekstra flair. Denne foto editor og kamera app tilbyder også en række billedfiltre. Den egentlige kendetegnende karakter af appen er dog dens evne til at overlejre en fotoramme lige i kameravisningen, så slutresultatet ser helt unikt ud. Du får også redigere forgrunden og baggrunden for billedet separat, eller erstatte baggrunden med et nyt billede helt.

 

PIP Camera tilbyder en række rammer og baggrunde, der kan overlejres over kameravisningen, men du kan udvide denne samling endnu mere ved at gå til afsnittet "Bibliotek" i appen. Friske skabeloner tilføjes til PIP Camera-biblioteket ganske regelmæssigt, og du kan downloade dem individuelt gratis. Baseret på deres udseende er PIP (billede-i-billede) forekomster opdelt i to sektioner: 'PIP Classics' og 'PIP Frames'. Hvis du leder efter et komplet billede, der skal tilføjes til dit kameraeksempel, skal du gå til PIP Classics; For mere minimalistiske effekter, check ud PIP Rammer.

 

PIP Camera understøtter både bag- og frontkameraer, og du kan også indlæse et billede fra kameraets rulle, hvis du ikke vil snappe en ny. Hvis du vil anvende en ramme, skal du blot trykke på den en gang fra bundlinjen. Selvom det optagne billede ikke ender præcis, hvor du ville have det i rammen, er det ret nemt at ændre placeringen senere. På redigeringsskærmen kan du omplacere billedet ved blot at trække den del, der er inde i rammen. Når du er tilfreds med positioneringen, kan du gå videre til virkningerne.

PIP Camera har mange billedeffekter, og du kan anvende dem på billedet med et enkelt tryk. Hvis du vil ændre hele billedet, skal du vælge alternativet 'Begge'. Du kan også anvende filtre til forgrunden og baggrunden individuelt. Hvis du trykker på den lille galleri-knap i redigeringsskærmen, er det valg at erstatte forgrunden eller baggrunden med et eksisterende billede fra enhedens billedbibliotek. Ved at trykke på 'Gem & Del' -knappen gemmes billedet til kameraet automatisk, mens delingsindstillingerne giver dig mulighed for nemt at dele billedet med dine venner på Facebook, Flickr, Twitter og Instagram osv.

Appens snarere drab-grænseflade kan få dig til at tro ellers, men PIP Camera er ret godt til hvad det gør. Alt det behøver er et mere befolket bibliotek af PIP'er, da alt andet er godt nok. Redigeringsindstillingerne er helt awesome, og selvom du ikke vil bruge de temmelig funky PIP-indstillinger, er appen værd at downloade kun for den forskellige forgrunds- / baggrundsredigering.

PIP Camera er en gratis app på både iOS og Android, og du kan tage den til din enhed ved at klikke på en af ​​de to links nedenfor.

Download PIP-kamera til iOS

Download PIP-kamera til Android

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer