loader
bg-category
Overvåg Åbn Netværksforbindelser I Windows 7

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Netværksovervågning er meget vigtigt, da de fleste malware eller vira inficerer din computer via internettet. Det meste af tiden ved du ikke engang, at en malware kører på din computer og downloader virus fra internettet til din maskine. For at sætte i nøddeskal, er det meget vigtigt, at du aktivt overvåger din computer. Den bedste måde er altid at overvåge, hvilke porte der er åbne, og hvilke processer der kører på disse porte, når din computer er forbundet til internettet.

CurrPorts er et let og bærbart værktøj fra Nirsoft, som lader dig overvåge og administrere de åbne TCP / IP og UDP-porte på din computer.

Det er et netværk overvågningsværktøj, der viser listen over alle de aktuelt åbnede TCP / IP og UDP porte på dit system. Det viser også de fulde detaljer i processen, som åbnes den pågældende port (herunder procesnavn og beskrivelse). Det har en fantastisk logning mekanisme og det lader dig dræbe en bestemt proces meget nemt. Det lader dig også kopiere havneoplysningerne til udklipsholderen eller gemme den til HTML / XML / Tekstfil.

Det er meget nemt at lukke en bestemt forbindelse, dræbe enhver proces, filtrere processen eller logge aktiviteten. Højreklik på den proces, som du ønsker at anvende en handling på, og det vil vise en liste over alle tilgængelige muligheder.

Download CurrPorts

Det fungerer perfekt på Windows NT, Windows 2000, Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Vista og Windows 7. Begge 32-bit og 64-bit versioner af softwaren er tilgængelige. God fornøjelse!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer