loader
bg-category
Windows 7-bundne applikationer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Vi diskuterer følgende i dette indlæg:

  • Hvad er Windows Bundled Applications?
  • Windows Vista-bundne applikationer Vs Windows 7-bundne applikationer
  • Kendte Windows 7-bundne applikationer

Hvad er Windows-bundne applikationer?

Bundlede programmer er dem, der er inkluderet i Windows som standard. Når du installerer en kopi af Windows-operativsystemet på din computer, får du masser af applikationer, der er forudinstalleret som Notesblok, MovieMaker, Media Player osv. Disse kaldes bundtede applikationer.

Windows Vista Vs Windows 7-bundne applikationer

Windows Vista indeholder flere kombinerede applikationer, og de berømte er sidebjælken og gadgetsne, Windows Kalender, Windows Mail, Windows Movie Maker, Windows Fotogalleri, Windows Meeting Space, Windows Firewall, Windows Defender og mange flere. Men hvis du kigger på Windows 7, vil du blive forbavset over at se, at antallet af bundtede applikationer er blevet reduceret i høj grad (det omfatter ikke Windows Movie Maker og så mange andre apps). Bemærk venligst, at du dog kan installere MovieMaker via Windows Live Essentials.

Velkendte Windows 7-bundne applikationer

Lad os se nogle af de kendte bundne applikationer i Windows 7.

Internet Explorer 8

IE 8 er en almindeligt anvendt og vigtig bundtet applikation i Windows 7. Det tilbyder mange fantastiske funktioner, og du kan finde flere detaljer her.

Maling

Maleprogrammet i Windows 7 er forbedret med hensyn til både den grafiske brugergrænseflade og funktionaliteten.

WordPad

En af de store tilføjelser til Windows 7 er, at WordPad nu har båndværktøjslinjen til hurtigere arbejde. Du kan læse de fulde detaljer om WordPad her.

Games Explorer

Spil Explorer indeholder de spil, der er installeret i dine Windows 7. Du finder mange seje spil her som freecell, Hearts, Minesweeperm Solitaire osv..

Lommeregner

Windows 7 tilbyder lommeregnerappen til at hjælpe dig med at lave beregninger nemt. Brugergrænsefladen og funktionaliteten er begge forbedret.

XPS Viewer

XPS Viewer-programmet giver dig mulighed for at se og udskrive XPS-dokumenter. Du kan starte det fra Start> Alle programmer> XPS Viewer.

Klippeværktøj

Windows 7 tilbyder et indbygget skæringsværktøj, der gør det nemt at fange skærmbilleder af skrivebordet eller et bestemt område på skærmen.

Powershell

Powershell er et supplement til Windows 7, som tilbyder en grænseflade til administratorer og udviklere til scripting. Du kan læse mere om powershell her.

Windows Journal

Windows Journal er et notatprogram, som lader dig håndtere noter og tegninger.

Windows Fax og Scan

Windows Fax og Scan bruges til at hjælpe med fax- og scanneropsætningen. Du kan starte det fra Start> Alle programmer> Windows Fax og Scan mulighed.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer