loader
bg-category
Tilpas Microsoft Surface Trackpad Tryk på Gestures & Scroll Settings

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Microsofts Surface Tablet har tjent sin retfærdige andel af interesse siden starten. Selv om det er selskabets første forgang til det moderne tabletmarked, har Microsoft skabt en enhed, der ikke kun ser godt ud, men fungerer også godt. Men med al sin designprag og solid byggekvalitet er det multi-input funktionaliteten, der skiller sig ud mest. Sammen med berøringsfølsomme bevægelser kan pladen også lade dig snuble med det aftagelige touch (eller type) dæksel og lader dig skifte mellem den tidligere og den sidstnævnte navigation på flugt. Berøringsdækslet er et fuldt QWERTY-tastatur med en integreret trackpad (touchpad), som du normalt vil se på din notesbog. Som standard kan du ikke tilpasse nogen trackpad-indstillinger i overensstemmelse med dine præferencer. For eksempel kan du ikke slukke styrefladen for at undgå utilsigtet fingerafbrydelse. Heldigvis har software-giganten endelig udgivet en Windows Store-app til det kaldte job Indstillinger for trackpad. Programmet gør det ikke kun muligt at slukke styrefladen, men lader dig også skifte nogle få indstillinger.

For dem, der ikke er bekendt, understøtter pegefeltet - foruden at styre markøren - multi-tap og rullebevægelser. Du kan trykke fingeren en gang til venstre klik handling, mens du trykker på to gange, styrer højre-klik handling. Du kan også trykke og trække på tværs af tekst for at vælge den til at klippe, kopiere eller indsætte handlinger. På samme måde kan du glide to fingre på den til lodret og vandret rulning. Da du ikke kan skifte disse handlinger som standard, giver appen en enkel måde at gøre.

Indstillinger for trackpad kan downloades fra Windows Store. Du skal bare åbne butikens app fra startskærmen, trykke på Win + Q og skrive 'Trackpad' (uden citat). Når du er på appens butiksside, skal du blot trykke på knappen Installer.

Indstillinger for trackpad-indstillinger har en meget enkel og intuitiv grænseflade, uden komplekse indstillinger for at forvirre dig. Når du er blevet lanceret, får du nogle få muligheder under Touch Cover-sektionen. App'en viser også et billede af berøringsdækslet til venstre, der markerer området på styrefladen. For at slå styrefladen af, skal du blot trykke på dens skifte under Trackpad. På samme måde kan du også skifte Tap-bevægelser og Scrolling. App'en giver dig også mulighed for at aktivere inverteret scrolling ved at trykke på dens skifte under Flip scrolling retning. De af os, der foretrækker at rulle på siden i samme retning som vores fingre bevæger os, vil finde denne mulighed en lettelse, som tidligere var der ingen måde at gøre det på overfladen.

Appen er beregnet til og fungerer kun med Microsoft Surface-tabletter.

Download sporingsindstillinger

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer